• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

ecoflow delta max 1600

qwer77

Новий учасник
7 0
Доброго здоров'я панове, з наступаючим новим роком, мирного неба.
Літом попав мені цей виріб, зі слів власниці: станція нова, передана родичами з Європи, коли настала черга ввімкнути станцію, вона не ввімкнулася. Розібравши цей інженерний витвір, мною було виявлено сівші до 0В три ячейки АКБ та інші ячейки далеко не у номіналі( нижче 3В. Після чого Я розібрав АКБ та дістав усі елементи для реанімації та відбраковки. Власниця відмовилася міняти елементи, тому було прийнято рішення зменшити їхню кількість із тих що пройшли процедуру реанімації та сортування по ячейкам. Довготривала процедура, але на цей момент АКБ зібрано. Після маніпуляцій з АКБ станція ввімкнулась, але не вимикала БМС, далі було попутно знайдено пробитий один транз на бмс, на платі дисплея замінено 100Ом резистори ліній РХ ТХ. Станція почала вимикати напругу БМС, та нині видає на вихід 220 від АКБ 70Вт навантаження, але при цьому тихенько шкварчить десь схоже з плати інвертора. При цьому не відображає на дисплеї та у додатку інформацію про температуру та відсоток заряду і остаточний час, ще блимає помилка на дисплеї. Якщо хтось дасть якісь поради чи іншу інформацію буду вдячний у межах розумного. Чекаю. Дякую.

Serios

Майстер
257 368
Резистори на морді самі по собі не горять, смикали дроти силові та конект ор бмс при не закритій бмс-ці от і припалили ланцюги інтерфейсу спілкування морди та бмс. Звідти і помилка батареї та потужність 70 ватт.

qwer77

Новий учасник
7 0
Резистори на морді самі по собі не горять, смикали дроти силові та конект ор бмс при не закритій бмс-ці от і припалили ланцюги інтерфейсу спілкування морди та бмс. Звідти і помилка батареї та потужність 70 ватт.
Так, згоден, саме по собі нічого не робиться. Трохи не зрозуміло описав про потужність, потужність 70Вт показує на табло бо ввімкнув через станцію паяльник 65Вт, з індикацією все добре.
Допис оновлено:

PXL 20241230 172053681

qwer77

Новий учасник
7 0
Screenshot 20250103 183428PXL 20250103 163623800
Допис оновлено:

Сьогодні після довгих маніпуляцій з тестером/осцилографом під мікроскопом змусив цю тварюку запрацювати, але нова є проблема: зарядка вмикається та впадає у захист, циклічно. Здається мені, що із-за занадто просівших банок АКБ (банки по 3,1-3,2 В). Але зарядка від мережі стартанула. Завтра буду знущатись над цим чудом інженерним

Останнє редагування:

Serios

Майстер
257 368
Цікаво, якщо можна, опишіть данину процедуру, дякую.
На вимкненій станції зажимаєте задню кнопку 220 і потім зажимаєте кнопку ввімкнення, станція вмикнеться, тримайте секунд 10-15, покладає, потім побачите на дисплеї зміняться показники заряду, ось і все.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock