• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

EcoFlow delta дає вихід 230В, НЕ заряджається

skljarik

Інженер
430 729
Дайте їй кіловат навантаження. Як покаже дулю (Оверлоад)- дивіться кондьори плівкові біля трансформатора

Юрій Вінниця

Новий учасник
12 4
нема чим замінити операційник. Та й нема шось бажання в ті блохи лізти. Тим більше, шо воно ніби ж робоче.
Конденсатори біля операційника цілі.
Випаяв і запаяв назад реле і ше купу елементів. Все ціле.
На зарядку як не ставала, так і не стає.
Це тіки в екофлоу таке буває. Воно якесь зло. То не від людей техніка. То від лукавого, прости Боже!

mukoladerevlo

Новий учасник
2 4
2025 12 261201292106844693886647653
спробуй впаяти 44nf 1kv інший кондюк.
була такаж біда з екофлошкой, заряд давало <50вт, поміняв токову блоху, і впаяв кераміку бо плівка вигоріла, ніфіга, потім знайшов блок радіостанції після грози і там була така плівка, зараз працює.. але то ненадовго, знову якісь побратим спале)
ще можуть бути проблеми з резисторними ланцюжками які в районі батареї знімають показники. це було, коли її спалили в перший раз(overload на зарядці показувало, яхз як але пару резисторів поплило і мікруха токова вигоріла)

skljarik

Інженер
430 729
краще кілька на меншу ємність, ніж один великий
сподіваюсь, не треба пояснювати, чому?

Юрій Вінниця

Новий учасник
12 4
Запаяв назад реле і більше нічого не робив з платою.
Після підключення до ЛБЖ по черзі повигорали драйвери
Тему можна закривати. Всім дякую!

mukoladerevlo

Новий учасник
2 4
краще кілька на меншу ємність, ніж один великий
сподіваюсь, не треба пояснювати, чому?
поясни, там стояло 2 по 22nf. це ремонт на колінці а в мене немає деталей, беру те що можу дістати в теперішніх умовах...
але зрозуміло якщо треба 2 то буду просити дістати/купити

skljarik

Інженер
430 729
поясни, там стояло 2 по 22nf. це ремонт на колінці а в мене немає деталей, беру те що можу дістати в теперішніх умовах...
в батареї маленьких буде менший ESR (еквівалент послідовного опору), ніж в одного великого. І загальний перетин ніжок більше.
Короче кажучи, воно менше гріється і жити йому легше.
ємність там не принципово точно така ж має бути, це просто прохідний конденсатор.
можна поставити 3шт по 15-33нф.

garik1973

Новий учасник
9 -1
Доброго дня, чи знайшли рішення проблеми? Бо в нас дуже схожа ситуація.

Mtv

Майстер
285 440
Доброго дня, чи знайшли рішення проблеми? Бо в нас дуже схожа ситуація.
Готових рішень немає !

у кожного своє рішення зі своїми нюансами.

Перечитайте форум і можливо знайдете те що вам підходить, бо про вашу ситуацію відомо тільки вам.

Останнє редагування:

garik1973

Новий учасник
9 -1
А яка робота вже була проведена? Які заміри вже були зроблені?
Все про що писали на форумі ми перевірили. Все ціле. Єдине що ще не прошивали.
Допис оновлено:

Питання куди підпаятись щоб прошити дельта 2 Макс?

don_slavone

Новий учасник
6 2
Добрый вечер. EcoFlow Delta Max 2000. Такая же ситуация как топике. Предистория. Знакомый попросил поремонтировать, говорит стояла работала и внезапно хлопнула и выключилась. Опять включил, хлопок. С Экофлоу сталкиваюсь впервые, не знал что за аппарат, до этого ремонтировал обычные инверторы.
Что было сделано, поменял 4 транзистора на выходе инвертора, 4 драйвера NSI, они по 15В были в коротком, LM7815 живая, на одном транзисторе в обвязке сгорело 2 резюка на 20ом + стабилитрон. Дальше, не видно было заряда батареи, на дисплее 0%, нашел на передней плате сгоревшие 2 резюка на 100ом по шине данных. Также заменил на плате процессора инвертора все 5 ОУ TP2421, это для подстраховки, также ТР181А3.
После этих манипуляций станция запустилась. Инвертор заработал, даже нагрузку небольшую правда держал.
НО. Когда включил в сеть зарядку, стояла в режиме быстрой, через 5 секунд взрыв, автомат выбивает. Проверяю, все живое, кроме 2х транзисторов на выходе инвертора, думал на радиатор замкнул через винт крепления. Опять меняю все 4 транзистора. Включаю в сеть уже не быструю зарядку, а обычную, и опять хлопает. Что получается, эти транзисторы живые, все живое. Но получился пробой от 2 транзисторов на радиатор, при этом разрывает керамические изоляторы. Кто-то может объяснить, пожалуйста, как тут устроена зарядка обычная и быстрая? Где сам зарядник?

Вкладення

• изображение_viber_2026-02-13_21-09-01-929.jpg
    изображение_viber_2026-02-13_21-09-01-929.jpg
    561.2 Кб · Перегляди: 69
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock