• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

EcoFlow Delta 3 Pro - вимикається через 3 сек (підозра BMS)

Kovalsky

Активний учасник
127 74
Шановні колеги!
Хто стикався - при включенні висвічується на дисплеї 100% заряду та гасне через 2-3 сек.
Напруга у нормі 50,4В. По банках – дисбалансу – немає.
Якщо відкинути акумулятор і підключити плюс/мінус від блока живлення - картина зберігається майже таже - трохи довше на пару секунд світиться.
Якщо відкинути Rx,TX від BMS і залишити лише зовнішній блок живлення - все працює (і інвертор та USB), відповідно з індікацієй 0%.
І ще - якщо на окремому акумі на платі MR300-BMS-V1.0.3 натиснути кнопку - з'являється напруга 50,4В на ті ж 2-3 сек, потім зникає.
Так же ж не повинно бути?
(При цьому на стабілізаторі – постійно стабільні 3.3V є завжди).

Serios

Майстер
276 406
Дельта 3 про це така велика срібляста каляска на 4 кВт. Ну хоч подивіться як воно правильно називається.

Kovalsky

Активний учасник
127 74
З вами дуже приємно спілкуватися
Допис оновлено:

Це маленька станція - такий тип у мене не в перший раз ))

Вкладення

• IMG_20260522_161412.jpg
    IMG_20260522_161412.jpg
    2.2 Mб · Перегляди: 33

Serios

Майстер
276 406
Все ж таки бмс валиться в аварію, підзарядіть АКБ до 56 вольт, потім скиньте станцію, хай перерахує заряд. Ну а далі може бути класика- комунікація морда- БМС, пошук 3 хвилини, ремонт 5.

Kovalsky

Активний учасник
127 74
комунікація морда- БМС
вже перевірив у першу чергу
Допис оновлено:

13S - Lion - яки 56 вольт???
Допис оновлено:

Все ж таки бмс валиться в аварію
Абсолютно ЗГОДЕН
Допис оновлено:

і ще - кнопка РЕСЕТ на платі ВМС відпаяна (тобто - місце є, кнопки немає)

Останнє редагування:

Serios

Майстер
276 406
Порахуйте комірки. 14 їх, Помножте на 4, скіко буде? Ресет станції робиться кнопкою на морді, певною магією.

Kovalsky

Активний учасник
127 74
та невже 14??? тоді, так - одна в прольоті
Плату від батарей такий гемор відпоювати. А чи не можна обійтися відпаюванням запобіжників?

Serios

Майстер
276 406
Здається мені, у вас одна якась комірка в 0 вольт, це пояснює аварію та ваше число 13.

Kovalsky

Активний учасник
127 74
Згоден! Пальців на руках не вистачило і - прорахувався))

Kovalsky

Активний учасник
127 74
Саме на цьому типі випаював - гемор.
Ну, є ж чудове рішення а-ля Jackery - на болтах!
Допис оновлено:

3.8, 7.7, 11.6, 15.5, 19.4, 23.3, 27.2, 31.0..... 31.0 (зараза), 34.9, 38.8, 42.6, 46.5, 50.4.

Останнє редагування:

Kovalsky

Активний учасник
127 74
ВМС відпаяв (сплав Розе - руліт). Але раніше у мене не було повністю осередків у КЗ, тож не розбирав збірку. Підкажіть, будь ласка, як знімаються пластмасові накладки (дірчасті) зверху акумуляторів????

Савош Сервіс

Активний учасник
175 202
В
ВМС відпаяв (сплав Розе - руліт). Але раніше у мене не було повністю осередків у КЗ, тож не розбирав збірку. Підкажіть, будь ласка, як знімаються пластмасові накладки (дірчасті) зверху акумуляторів??? Відкручуються там купа гвинтів в глибоких дірках

Kovalsky

Активний учасник
127 74
Вопрос пока снял ! :unsure:
Допис оновлено:

Хочу почути думку спільноти! Чи є сенс поставити 10 акумуляторів, точно таких же, знятих з такої ж станції. Вони Б/У. АЛЕ "начебто перевірені" і все з ємністю 2580-2600
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!

(посилання не заради реклами, а для питання)
Допис оновлено:

на гвинтах це ОСЬ ТАК (B+, B-)

1783695903060

Останнє редагування:

Kovalsky

Активний учасник
127 74
Щоб закрити тему - давно вже купив 10шт 18650 з розбоки EcoFlow - у всіх ємність 2600(+-20) mAh.
Ось тепер- рекомендую моє посилання вище!
Все запрацювало. Однак осад залишився - "Зварювальник акумуляторів" FNIRSI SWM-10 - рідкісне Г... :poop:: стрічку 0.4 не зварює (тільки 0.25)

alexey244

Інженер-супервайзер
1,068 1,145
Так а нащо Вам 0.4? Ми варимо завжди 0.15 і цього вистачає з головою. Це не Tesla Plaid, це просто станція, тут бредова маніакальна погоня за товщиною ленти, це чистий бред і нездоровий розум. По друге 0.4 взагалі мало що варить. Зварки за 150$+, і то не всі.

Kovalsky

Активний учасник
127 74
Навіщо мені – тому, що рідна лента була 0.4 (виміряв штангелем)

alexey244

Інженер-супервайзер
1,068 1,145
То в цій станції конкретно так) А в Growatt, Allpowers, інших моделях Ecoflow, доп АКБ Bluetti. Там всюди 0.15-0.20. 0.4 там забагато. Там не знімається по 10А з банки.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock