• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання EcoFlow Delta 3 PRO ERROR 117 немає зярядки

elek

Майстер
291 117
Усім привіт. "Прийшла" с такою помилкою.
Йде байпас, реле клацають, зарядки немає, видае помилку 117, і так по кругу.
220 на виході є, нагрузку тримає. Перепрошив DC/DC U18 та U23. толку немає.
Транзюки, резістори по 200 Om, мост діодний - усе ціле.
Від сонячного раз`єма заряджа
Допис оновлено:

Знайшев коди помилок Ecoflow
ERROR CODE 117 означає - inverter soft start failed - Сбой функции плавного пуска инвертора

Останнє редагування:

elek

Майстер
291 117
так, Ваша думка підтверджена.... на одному з реле не було одного контакту.... замінив, зарядка є.
Дякую!

Chessmen

Новий учасник
40 16
Перевірте реле, з випаюванням.
Доброго дня, а ви натикались на помилку 111 в 3 прошках?
Мені одна така заїхала, і вже 3 день не можу зрозуміти що не так, в в інеті не можу знайти якусь одну версію розшифрування цієї помилки?

elek

Майстер
291 117
Погано шукали
Допис оновлено:

Помилка 111 (Error 111) у пристроях EcoFlow зазвичай вказує на загальну несправність системи живлення (System Power Fault), пов’язану з перевантаженням, перегрівом або збоєм у роботі плати інвертора/зарядки.
ek.ua
Що робити для усунення:
  1. Скидання пристрою: Вимкніть усі прилади, вимкніть зарядну станцію, почекайте 5-10 хвилин і увімкніть її знову.
  2. Оновлення прошивки: Перевірте наявність оновлень у додатку EcoFlow App.
  3. Перевірка навантаження: Відключіть споживачі від розетки змінного струму (AC), якщо помилка виникає під час роботи.
  4. Температурний режим: Переконайтеся, що станція не перегрілася і вентиляційні отвори не заблоковані.
    Reddit +1
Якщо помилка 111 не зникає після перезавантаження та оновлення прошивки, це може свідчити про апаратну несправність, що вимагає звернення до офіційного сервісного центру.
Допис оновлено:

Но це загальна помилка для Ecoflow

Останнє редагування:

Chessmen

Новий учасник
40 16
Погано шукали
Допис оновлено:

Помилка 111 (Error 111) у пристроях EcoFlow зазвичай вказує на загальну несправність системи живлення (System Power Fault), пов’язану з перевантаженням, перегрівом або збоєм у роботі плати інвертора/зарядки.
ek.ua
Що робити для усунення:
  1. Скидання пристрою: Вимкніть усі прилади, вимкніть зарядну станцію, почекайте 5-10 хвилин і увімкніть її знову.
  2. Оновлення прошивки: Перевірте наявність оновлень у додатку EcoFlow App.
  3. Перевірка навантаження: Відключіть споживачі від розетки змінного струму (AC), якщо помилка виникає під час роботи.
  4. Температурний режим: Переконайтеся, що станція не перегрілася і вентиляційні отвори не заблоковані.
    Reddit +1
Якщо помилка 111 не зникає після перезавантаження та оновлення прошивки, це може свідчити про апаратну несправність, що вимагає звернення до офіційного сервісного центру.
Допис оновлено:

Но це загальна помилка для Ecoflow
Я знаходив наче цей допис
Але в мене є просадка по супротиву на датчику струму по 5в лінії до 200Ом замість КОм

elek

Майстер
291 117
Тоді шукайте на модулю інвертора DC/DC 6-і пінову

TP181A3-CR 9A3, маркується як 9A3MN - частіше. ., частенько міняв в DELTA max, та інших​

При такой несправності, обично на модулю DC/DC в полнакала горить світлодіод, байпас реле, нема зарядки, хоча вроді усе ціле.

Chessmen

Новий учасник
40 16
Тоді шукайте на модулю інвертора DC/DC 6-і пінову

TP181A3-CR 9A3, маркується як 9A3MN - частіше. ., частенько міняв в DELTA max, та інших​

При такой несправності, обично на модулю DC/DC в полнакала горить світлодіод, байпас реле, нема зарядки, хоча вроді усе ціле.
Доброго дня, в хіба ця мікросхема не являється тим самим датчиком струму, і на платі DC/DC я не зміг їх знайти

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Ця мікросхема не являється тим самим датчиком струму. Вона є підсилювачем сигналу резистивного датчика струму.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock