• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Ecoflow Delta 3 Classic вимикається сам по собі

JuanCarlos

Новий учасник
14 4
Привіт усім, у мене є EcoFlow Delta 3 Classic, який двічі пищить і одразу вимикається, коли я його вмикаю. Що не так з цією моделлю? Я перевірив майже все і нічого не можу знайти. Я знімаю силікон із системи управління будинком (BMS), щоб з'ясувати, чи не в цьому проблема.

Вкладення

• FB_IMG_1773521830965.jpg
    FB_IMG_1773521830965.jpg
    341.4 Кб · Перегляди: 40
  • FB_IMG_1773521850504.jpg
    FB_IMG_1773521850504.jpg
    375.1 Кб · Перегляди: 40

Esteban26

Новий учасник
4 0
Привіт, я хотів би знати, чи ви знайшли проблему. Я також кубинець, мій номер +5358799793. Здається, я взяв ваш номер з іншої теми обговорення і написав вам у WhatsApp.

Electric_R

Новий учасник
20 36
Привіт, перевірте кнопку ввімкнення - можливо вона має зайвий опір, контролер це сприймає за затиснений контакт. Якщо там все добре, перевірте зміну рівня при натисненні кнопки ввімкнення.

Esteban26

Новий учасник
4 0
Hola, revisa el botón de encendido; tal vez tenga demasiada resistencia y el controlador lo detecte como un contacto atascado. Si todo está bien, verifica el cambio de nivel al presionar el botón de encendido.
Hola, soy ingeniero biomédico pero soy nuevo en el mundo de las centrales eléctricas. Me gustaría saber a qué te refieres con cambio de nivel.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock