• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

EcoFlow delta 2 транзистори та зарядка 220

Alex.Kipper

Новий учасник
10 0
Доброго дня.Другий раз вилітають транзистори,мікросхеми,стабілізатори живлення 5 та 3.3 в в режимі зарядки від 220в(через деякий час 2-3 години)До того як ставити на зарядку працюють усі режими 220 ,12,зарядка від 12 в.Підскажіть схему роботи зарядки від 220 в,та роботу транзисторів q8 та q13 яку роль вони грають та за що відповідають.Заздалегіть дякую)

santv18

Учасник Platinum
316 499
Де купляєте транзистори? Розколіть корпус спалених куплених і оригінальних. Побачете різницю.

• Лайк
Реакції: Mtv

Alex.Kipper

Новий учасник
10 0
Де купляєте транзистори? Розколіть корпус спалених куплених і оригінальних. Побачете різницю.
Розкололи різниці немає,а ми можемо з вами зв'язатися для консультацій?Або підкажіть принцип роботи зарядки від 220 в.

santv18

Учасник Platinum
316 499
Перевіряйте снаберні кола. Це захисні резистор і конденсатор паралельно колектор емітер транзисторів. Дельти 2 зараз не маю під рукою. І я погано знаю на пам"ять другу дельту.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock