• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

ECOFLOW DELTA 2 температура U5

Gennadiy58

Новий учасник
29 28
Підкажіть ,будь ласка, може хто звертав увагу на доп платі (процессора ) на платі інвертора ,операційник U5 TP2412 ,якщо дивитись на плату то другий справа і стабілізатор 5в з зворотньої сторони просто при подачі напруги від ЛБЖ на плату інвертора сильно гріються? Дельту відновив ,все працює,але я не можу зрозуміти чому один операційник (а їх там 5)має тепературу 38-40гр ,тоді як інші холодні.Міняв місцями все одно U5 тепліший за інших.Гола плата інвертора і підключено тільки 60в від ЛБЖ.По опору на ногах криміналу немає ,так як і по напрузі.Щоб його щось підігрівало з другої сторони -так ні.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Схожу картину бачив на "про"шці. При заміні -новий гріється так само. Можливо, це норма.

Gennadiy58

Новий учасник
29 28
дякую за відповідь , просто мені стало цікаво ,5 операційникв в ряд,всі від одного живлення ,по опорам все однаково,по напругам у трьох із пяти точно співпадають,а гріється тільки один .Хай працює далі

skljarik

Інженер
430 729
Теж на це увагу звертав, коли ще не запустив інвертор. Але, причина в іншому була. Воно в нормі гріється.

Gennadiy58

Новий учасник
29 28
"недовго мучилася старенька у високовольтних дротиках" ,не звернув увагу що кулера не працювали,через години 3-4,під навантаженняс 75вт і зарядкою 250вт,перегрілась і пролунала мелодія "Баха" .Ну то таке,те все відновлю,а питання по роботі кулерів залишилось.Перевірив на платі живлення 10.5в з джеерела на UC2845 +13N50 є,далі вималював таку схемку з кулерами,але таходатчики ,шим і термодатчики ідуть напряму в проц.Ніхто з таким не стикався? Може прошивка злетіла?

Вкладення

• 949.jpg
    949.jpg
    234.8 Кб · Перегляди: 50

Gennadiy58

Новий учасник
29 28
Здається, мова не про дельта 2.
Так , дельта про макс 2000,пробачте помилився.Їх просто не одну прислали військові і не завжди голова вспіває перемикатись від одної до йншої,тим більше що всі вже колупані до жахливого стану.Е ще і нонейми ,в одній розподільний транс випаяли ,а замість обмоток впаяли перемички.Тільки з цього мона зробити висновок про ремонтників попередників

Serios

Майстер
257 368
В мене колись стрільнув Максик через МХ-4 на транзюках. Зараз тільки КПТ-8. Звертайте увагу на цілісність керамічних прокладок, щоб без тріщин. Здається , якщо кулери не крутяться, вилазить помилка кулерів і зарядка зупиняється.

Gennadiy58

Новий учасник
29 28
Для станцій спеціально тримаю КПТ-8 і КПТ19 ,МХ-4 і МХ-2 у мене для "холодних" буків,для гарачих РТМ7950-sp.,так що я темі,при чому силовою єлектронікою займаюсь з початку 2000х,тоді як з'явився зварювальник "Бармалея" і в ті роки мало хто знав що напівавітомат може бути інверторним ,а у мене вже був мій саморобний,який досі працює у товариша,ну то таке.В данному випадку просто прогавив те що кулера не працюють,що було на екрані в момент підриву не бачив,бо сидів до неї боком і займався іншою платою,но звукових сигналів вона не подавала і буквально за 10-15 хвилин до баху,на єкрані було все добре.Показувала заряд десь 250вт і нагрузку лампу 75вт.Вмерла точно із-за перегріву,яїї зміг розібрати десь через пів години і то ще все було гаряче,пекло руки.Живлення і ключі з підсилювачем тахоімпульсів цілі.Далі все іде в проц.Які у ній є налаштування я не знаю,не розбирався,але навряд там буде вимкнення кулерів.Так що все у мене уперлося в проц,але ж він не тільки кулерами рулить,а все нше працює.

santv18

Учасник Platinum
316 499
силовою єлектронікою займаюсь з початку 2000х,тоді як з'явився зварювальник "Бармалея" і в ті роки мало хто знав що напівавітомат може бути інверторним ,а у мене вже був мій саморобний,який досі працює у товариша
Вітаю. Теж коли ще працював на заводі в електролабораторії збирав зварювальний "Бармалея", а потім ще один з цифровим керуванням на ATMEGA8. Це мабуть десь було у 2010-х 12-х роках. Досі працює, хоча і по знайомих помандрував він, добряче його мучали.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock