• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow Delta 2 самовільно вимикається

Sasha82

Новий учасник
2 2
Вітаю спільното. Прийшла з фронту Ecoflow Dela 2 з проблемою: дуже швидко заряджається і розряджається. Працювала досить довго, напруги на елементах дуже розійшлись, тому, що заряджалась від 10% до 80%. Почистив від пилу, скинув налаштування, оновив ПО з додатку, виконав 2 цикли розряду і заряду 0 -100 потужністю 200Вт. І все ніби ОК.
Але через кілька днів прислали знову. Почала самовільно вимикатись, при цьому пише overload і знак оклику. Я розрядив батарею до 45В окремо від станції. Поставив на зарядку і до 10% станція нормально заряджалась, потім різко 100%. Після цього дав навантаження 100Вт і станція нормально працювала до 90%, а потім вимкнулась. Після включення показує 100%, overload і вимикається. BMS прошивав, скидав, опори терморезисторів по 11к. напруги на елементах однакові . В чому може бути проблема? На що звернути увагу? До речі десь бачив на ютубі відео, що існує програма на ПК для моніторингу BMS. Може щось відомо про це?

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Дуже схоже на те що в вас одна секція здохла, і воно рахує по ній. І в захист падає по ній. Перевірте

Andr1k

Учасник
70 64
Мав схожу ситуацію, в моєму випадку одна банка втратила ємність і бмс по ній відпрацьовувала по захисту

Sasha82

Новий учасник
2 2
Дійсно, немає нічого гіршого, як поганий контакт . Дякую всім за підказки. Якби знайшов програмку для моніторингу напруг по елементах як до прикладу з jk bms, думаю питаня вирішилось швидше.

Вкладення

• Screenshot_2025-11-06-06-09-27-147_org.telegram.messenger-edit.jpg
    Screenshot_2025-11-06-06-09-27-147_org.telegram.messenger-edit.jpg
    741.4 Кб · Перегляди: 44
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock