• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

EcoFlow delta 2 не заряджається від мережі

oversize

Активний учасник
169 118
Багато таких, але ви й самі з можете, якщо підготуєтесь трохи) На форумі є дампи, а в крамницях - програматори: GD-link або краще J-Link (більш універсальний), а далі - розберетесь, там все просто.
щось я зовсім не здружився с j-link-ом...
Допис оновлено:

Та у більшості майстрів або ST-LINK, GD-LiNK або J-liNK . А до цих програматорів я не зустрічав в продажу панельок чи адаптерів схожих як для BGA. Залишається тільки макетна плата як ви писали.
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування , щоб переглянути вміст URL-адреси!
в мене такі якщо треба не "внутрісхемно".

• Лайк
Реакції: Mtv

Mtv

Майстер
285 440
А я щось не зміг знайти собі панельку .
мабуть погано шукав))

Jael.Dace

Інженер
417 616
Та у більшості майстрів або ST-LINK, GD-LiNK або J-liNK . А до цих програматорів я не зустрічав в продажу панельок чи адаптерів схожих як для BGA. Залишається тільки макетна плата як ви писали.
Панелька купується під мікросхему, а адаптер під неї, для з'єднання з прогером, робиться власноруч. Зазвичай так було 🙂

Mtv

Майстер
285 440
В останній час , звик шукати готові варіанти))
...брак часу або лінь , Або і те і інше)
Як наприклад для програматорів RT809H, xgeсu t56 - купив готових адаптерів І голову собі не морочиш)

oversize

Активний учасник
169 118
GD Гігадевайс краще їхнім GD Linkom шити, хоча шиєтся і st linkom але трохи коряво.
st link-ом наче добре) купив j-link думав саме буде робиться))) аж ні як - не треба трогати те що гарно працює!
Допис оновлено:

Дякую!
Знайшов продавця. В нього вже прошиті процесора, але пише що потрібно усі інші чіпи прошивати під цю версію
під яку версію?

зараз три дельти2 у роботі міняв місцями БМС та морду все працює! чи то питання про сумісність прошивок обох процессорів на платі інвертора?

Останнє редагування:

Mtv

Майстер
285 440
Я коли купив j-link , мучився з ним 2 дні не міг нічого ні прошити ні зчитати,
виявилось що шлейф був з дефектом пропадав контакт по лініЇ DIO.
замінив шлейф і все ок.
А так то мабуть діло звички кому яким зручніше.
Коли в якійсь запарі , то хватаю любий який під рукою і вперед.

mr.franko

Новий учасник
27 8
Не знайшов комплекту прошивок на дельта 2 efd330, або погано шукав. Поділіться будьласка

akoste13

Учасник Platinum
309 454
st link-ом наче добре) купив j-link думав саме буде робиться))) аж ні як - не треба трогати те що гарно працює!
Допис оновлено:

під яку версію?

зараз три дельти2 у роботі міняв місцями БМС та морду все працює! чи то питання про сумісність прошивок обох процессорів на платі інвертора?
Та до сраки версії, максимум що може трапитись - доведеться з додатка обновить станцію щоб адекватно все запрацювало. Шию всі станції одним і тим же дампом, іноді після заміни проца та прошивки - доводиться обновитися в застосунку бо 220 не працює.

mr.franko

Новий учасник
27 8
Якась хрінь, прошив усі три мікро, бмс, і інвертор. Показує 0 і помилкуIMG 8490
Допис оновлено:

А в додатку показує 47%. Якось її можна примусово оновити? Бо пише що версія остання
Допис оновлено:

Якась хрінь, прошив усі три мікро, бмс, і інвертор. Показує 0 і помилкуIMG 8490
Допис оновлено:

А в додатку показує 47%. Якось її можна примусово оновити? Бо пише що версія остання
Тут не звертайте уваги) протупив, супресор вилетів між бмс і інвертором)

Загалом все вийшло, прошити легко. На олх прошиті процесора по 1000 продають)
Дякую за поради

Останнє редагування:

dimonlimon

Новий учасник
6 6

Добро дня шановне панство. Маю на ремонті станцію EcoFlow delta 2 EFD330 після зустрічки. Після огляду виявився процесор гарячої сторони в кз по живленню, і мертвий датчик струму CC6921SO-75A. Замовив процесор і датчик, прошив, замінив датчик струму на новий, живлення 3,3в і 5 в нормі сталізіщатори не мінялися. Після прошивки оновив через додаток бо нехотіла вмикати 220в. Зараз станція вмикається, вмикає 220в, потужність відображає адекватно, але при підключені мережі короткочасно клацає реле з інтервалом 5сек, типу хоче підкинути мережу і далі на зарядку нейде. Думаю що проблема або з версією прошивки якась, або битий якийсь операційник, який контролює напругу по входу, але то мої здогатки, так як небачу чи йде на операційник чи на пряму на ADC процесора. Підскажіть може хто стикався з даною проблемою.Дякую.​

Serios

Майстер
257 368
А тепер шукайте малюнки з правильними мичками між реле та на діодний міст блока живлення. Операційник скоріш робочий, раз клацає реле, процик бачить вхідну напругу. З вимкненого стану прокидається, якшо 220 з мережі дати?

dimonlimon

Новий учасник
6 6
А тепер шукайте малюнки з правильними мичками між реле та на діодний міст блока живлення. Операційник скоріш робочий, раз клацає реле, процик бачить вхідну напругу. З вимкненого стану прокидається, якшо 220 з мережі дати?
Дякую за гарну підзказку. Дійсно при вимкненій не просипається, нзайшов діодний міст блока живлення залитий наглухо герметиком. На діодний міст приходить тільки одна лінія від входу мережі та що йде через варистор, інше йде через перехід в середній шар плати. Але нікуди незвониться, скоріше прогар в переході або платі. Але неможу знайти куди вона йде в мене версія плати 1.0.8. Але я так розумію що повинно йти до входу мережі, щоб при подачі мережі одразу запускався БП.

Serios

Майстер
257 368
Діодний міст напряму на роз'єм, через варистор. Обидва вхідних реле також полюсами на роз'єм, через запобіжник.

dimonlimon

Новий учасник
6 6
З сливовими доріжками розібрався, відновив, як виявилось два реле на вхід силового випрямляча, одне працює як причарж інше паралелить його як силове.Блок живлення запускається станція на холодну просинається але веде себе так само, клацає реле причарж і далі нічого невідбувається. Знайшов дільник який йде від реле пречарж, один кінець звониться на вхід реле інший вигорівший перехід. Але так розумію повинен йти на другий контакт реле і міряти вхідну напругу. Може в кого є плата перевірити чи то так, бо не маю на даний час схожої на ремонті для перевірки, добавив какртину для розуміння.Дякую.

Вкладення

• 12.jpg
    12.jpg
    554.2 Кб · Перегляди: 139

Mtv

Майстер
285 440
У цій темі я викладав фрагмент, на якому видно підключення реле.
Якщо є можливість — відстежте й домалюйте дільники поверх цієї схеми у будь-якому фоторедакторі, а я пізніше додам їх і викладу оновлену схему.
DELTA 2

Останнє редагування:
  • Лайк
Реакції: yust
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock