Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Дякую) сподівався на більш інформативнішу відповідь. Завалили станціями військов, і один гемор краще іншогоякщо коротко, то процесором через транзистори
то можливо треба шукати чому саме не вмикаеться реле, а не як?Вітаю! Була неробоча реле ry1 507H-1AH-F-S 12vds. Замінив для перевірки на 210H-2AH-F-C. При ввімкненні реле не клацає і не бачить мережу. Як тут поставлено керування релешками?
Ac до двох реле доходить. По керуванню реле нуль, і на процесорі gd32f303 (я так розумію він керує реле) - нема живлення, відповідно індикатор не світитьсяМожу навіть більше сказати :
на один кінець котушки реле подається 12 В до іншого кінця реле підключений колектор нпн транзистора, коли на базу транзистора подається напруга 0,7 з дільника транзистор відкривається і спрацьовує реле.
Перевірте хоча б це.
Допис оновлено:
Подивіться чи хоч живлення є на реле .
і вже можна робити якісь висновки))
Реле одне замінено, інші випаяно перевірено і припаяно назад))Можу навіть більше сказати :
на один кінець котушки реле подається 12 В до іншого кінця реле підключений колектор нпн транзистора, коли на базу транзистора подається напруга 0,7 з дільника транзистор відкривається і спрацьовує реле.
Перевірте хоча б це.
Допис оновлено:
Подивіться чи хоч живлення є на реле .
і вже можна робити якісь висновки))
я у вас запитував про живлення релеAc до двох реле доходить.
Біля GD32F303 нерозпаяний крайні замкнуті. Процу гайки?А станція видає хоч 220, інвертор працює? Біля синусного процесора є нерозпаяні отвори для конектора програмування, крайні то живлення проца +3.3. зробіть заміри напруги. Якщо проц незаживлений, або в короткому, то ніякі реле працювати не будуть.
Так, станція видає 220, від сонячного порта заряджається. Не заряджається тільки від розеткиА станція видає хоч 220, інвертор працює? Біля синусного процесора є нерозпаяні отвори для конектора програмування, крайні то живлення проца +3.3. зробіть заміри напруги. Якщо проц незаживлений, або в короткому, то ніякі реле працювати не будуть.
Випаяв проц, кз пропало, 3.3 вольта є( лампочку не чіпляв на розетку, але 50 герц на дисплеї світилось.Не може на закороченому синусному проці станція видавати. Причепіть лампу на вихід та подивіться чи світить, не дивіться на значок 50 ГЦ. Там ще поруч нерозпаяний, там поміряйте.
Багато таких, але ви й самі з можете, якщо підготуєтесь трохи) На форумі є дампи, а в крамницях - програматори: GD-link або краще J-Link (більш універсальний), а далі - розберетесь, там все просто.Може є хто може зашити?
Дякую!Багато таких, але ви й самі з можете, якщо підготуєтесь трохи) На форумі є дампи, а в крамницях - програматори: GD-link або краще J-Link (більш універсальний), а далі - розберетесь, там все просто.
Я прошиваю на макетній платі або в якихось саморобках, але в тих, хто робить це постійно, для таких задач мабуть мають бути панельки. Наприклад для BGA пам'яті в мене такі є, хоча зараз вже і не корисуюсь.випаяти зі своєї станції чіп запаяти новий, запрограмувати потім випаяти його , і знову запаяти старий .
розпаятися кількома дротами від програматора на плату станції.
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.