• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow Delta 2 Max

JuanCarlos

Новий учасник
14 4
Всім привіт. Я відремонтував зарядну станцію Delta 2 Max, пошкоджену зворотним струмом. Я розібрав її та виявив, що всі чотири IGBT та їхні відповідні драйвери згоріли, а також кілька згорілих резисторів. Також я знайшов два згорілі MOSFET-транзистори SH1004B. Я замінив чотири драйвери NSi6602 в H-мості IGBT та два MOSFET-транзистори SH1004B. Станція тепер працює нормально та ідеально видає 110 В змінного струму на виході. Однак, під час заряджання від стандартної побутової розетки на 110 В станція заряджається дуже повільно, навіть якщо я вже активував швидку зарядку. Чи можете ви підказати мені, що може бути не так із каскадом зарядки?

JuanCarlos

Новий учасник
14 4
Наскільки повільно
Я заряджав його 6 годин, і він зарядився лише з 50% до 59%. Швидка зарядка вже ввімкнена кнопкою на задній панелі. Я також перевірив додаток EcoFlow, і все налаштовано правильно, тому проблема внутрішня, і, чесно кажучи, я не знаю, що може бути не так.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Перевірте драйвера NSI6602 сінхроного випрямляча. Це ті які ближче до трансформатора. Перевірте їх обвʼязку, резистори, діоди, конденсатори, чи приходе 15V з 7815, на необхідні по даташиту ніжки. Можете ще раз поміняти, можливо брак. Ще спробуйте пропаяти

JuanCarlos

Новий учасник
14 4
Перевірте драйвера NSI6602 сінхроного випрямляча. Це ті які ближче до трансформатора. Перевірте їх обвʼязку, резистори, діоди, конденсатори, чи приходе 15V з 7815, на необхідні по даташиту ніжки. Можете ще раз поміняти, можливо брак. Ще спробуйте пропаяти
Щиро дякую за вашу допомогу. Я одразу все виміряю, щоб побачити, чи не знайду щось незвичайне. Я перевірив екран, і там написано, що заряджається лише з потужністю 53 Вт. У будь-якому разі, я перевірю все, що ви згадали. Ще раз дякую.

Ronald777

Новий учасник
1 0
Muchas gracias por tu ayuda. Mediré todo de inmediato para ver si encuentro algo inusual. Revisé la pantalla y dice que solo carga a 53 vatios. De todos modos, comprobaré todo lo que mencionaste. Gracias de nuevo.
Este es un problema inusual; tuve el mismo problema con el Ecoflow Delta 2, carga ultralenta (60 W en este caso). ¿Encontraste algo, amigo? Yo también soy de Cuba, jaja.

JuanCarlos

Новий учасник
14 4
Це був знецінений резистор R13 та D3, а також D13 у H-подібному мосту IGBT.
Допис оновлено:

Éste es un problema inusual; Tuve el mismo problema con el Ecoflow Delta 2, carga ultralenta (60 W en este caso). ¿Encontraste algo, amigo? Yo también soy de Cuba, jaja.
+5359652248 tirame al WhatsApp

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock