• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow Delta 2 Max

PrincePersia

Новий учасник
3 0
В чём собственно непонятка. Жалуются клиенты что быстро заряжается и так же быстро разряжается. Первый раз разобрал заметил что 2 ячейка было разряжена до 2,7в, зарядил ее до 3,3в как и все остальные были, потом сделал 1 цикл станции, на второй цикл заметил что заряжается с 0% до примерно размеренно и равномерно поднятия 28-30% потом быстро прыгает до 85% и так же размеренно заряжается до 100%. Делаю замер на плате напряжение общее 54,4в после окончание зарядки сразу же то есть по логике везде уже должно быть 3,4в. Начал сразу же разбирать пока разбирал напряжение общее упало до 53,5в. Пока добрался до ячеек, замерял каждую ячейку получаем результаты: 3.357в / 3.320в / 3.345в/3.347в/3.349в/3.357в/3.356в/3.349в/3.351в/3.346в/3.353в/3.347в/3.351в/3.347/3.350в/3.354в. То есть в целом 2 ячейка немного занижена окей, но это не объясняет факта что они все заряжяны реально примерно на 40-50% только. Как будто CC/CV не хочет поддерживать станция пока сила тока не упадёт до соответствующих 100% зарядки. Скорость зарядки столя 1.5квт.
И еще подскажите на BMS плате есть кнопка возле + и - клемы, когда ее нажимаешь она моргает, когда еще раз нажимаешь они равномерно горит белым. За что она отвечает кто знает?

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
То просто кнопка on/off.
Допис оновлено:

что они все заряжяны реально примерно на 40-50% только
Ні. Це LiFePo4. Там 3.6V не тримаються, на LiFePo4 напруга після зарядки повільно падає до 3.3V назад і так і тримається. Вона і не буде триматись на рівні 3.5-3.6. Максимум 3.4, і то скоріше 3.3
Допис оновлено:

випадку що це значить))
Та то на старих DELTA MAX) у DELTA 2 MAX проблем з кнопками BMS немає, в цілому болячок BMS немає

PrincePersia

Новий учасник
3 0
Не знаю як в Ecoflow тримаються напруги, але в мене LiFepo4 збірка на 10квт АКБ сам збирав, і там чітко якщо заряджені то 3.4в тримається напруга. Дай і якщо Datasheet глянути любих Ферума АКБ то там такого нема як ви кажете. BMS JKong, дивлюсь по напругам коли заряджается. та бачу що 3,35в це 50-60% примерно. То якщо вже 3,39в то майже вже 100% вважеє Jkong, та і в цілому різниця між 3,39в та 3,45в майже 1а по ємності так що вище ніж 3,4в немає сенсу гнати, але воно повинно бути стабільною напруга поки вони зарядженні.

Останнє редагування:

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Гаплик вашим акумам буде, якщо довго тримається. В всіх акумах з якими працював, напруга з часом просідає до 3.3В, коли зарядки немає. І усьо) Навіть 3.4 не набирається. І в станціях, і в великих батареях 10 кВт
Допис оновлено:

але воно повинно бути стабільною напруга поки вони зарядженні.
Подивіться на такій самій але справній, і побачите, те про що я кажу

Останнє редагування:

PrincePersia

Новий учасник
3 0
Я би сказав би що це з вашими АКБ гаплик, раз такий великий саморозряд у них. Скільки вже збірок робив, для инверторів Гібридних, то такого єфекту як ви кажете не наблюдав
Допис оновлено:

Гаплик вашим акумам буде, якщо довго тримається. В всіх акумах з якими працював, напруга з часом просідає до 3.3В, коли зарядки немає. І усьо) Навіть 3.4 не набирається. І в станціях, і в великих батареях 10 кВт
Допис оновлено:

Подивіться на такій самій але справній, і побачите, те про що я кажу
Підкажіть якщо встановити новий модуль АКБ, плату BMS треба якость зкидати ії налаштування? Або просто зробити 1-2 цикла та вона сама все пересчитає?

Останнє редагування:

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Скільки вже збірок робив
Так які збірки) Це в готових нових. Самому то можно взагалі накрутити щоб 3.6 трималось, це тільки гірше для батареї буде. LiFePo4 має тримати 3.3 майже завжди, там і 100% це 3.3 і 50% це 3.3. Просто БМС які люди ставлять для збірок це гавно. Одне діло BMS готове від АКБ Deye чи Must, інше якийсь гавно джіконг чи далі бмс)

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock