• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow Delta 2 Max новий GD32F305RCT6 пропрацював менше доби... (BMS MR350-UV-V0.1.2)

elek

Майстер
291 117
Це не каламбур а просто банальний непропай.
Багатовиводні мікросхеми надійніше паяльником паяти.
Та ні... я багато десятків років займаюсь, непропай звісно може бути, це завжди по 100 разів перепровіряю, бува даже через мікроскоп (в мене потужний, 4K)
Мж всеж мікросборкі вже якись хілі випускати почали вузькоглазі ?

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Не реагує на кнопку ввімкнення, при підключенні мережі клацає реле, заряд не йде, дисплей темний.
Прилип по дурному на аналогічну ситуйовину. :( Після ремонту інвертора не працюють УСБ, просто забув підключити силове живлення на плату сонця.
Вимикаю станцію, морда погасла, підключаю конектор, легка іскра, більше не вмикається... КЗ по +3,3 на БМС, гріється проц. Придбав, в дорозі.
Не можу зрозуміти як і чому таке трапилось... Кудою прилетіло???

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Приїхав проц (Пром, UParts). Шліфований :( Але детектиться, прошився і працює. БМСка Ожила, морду і інвертор не зачепило - працюють, % заряду бачиться.
З платою сонця є проблеми але винесу то в окрему тему: https://gsm.in.ua/threads/delta-2-ne-vkl-usb-nema-24v-z-uv-mppt-5-na-3-3v.2545/

seryjka

Учасник
65 76
Приїхав проц (Пром, UParts). Шліфований :( Але детектиться, прошився і працює. БМСка Ожила, морду і інвертор не зачепило - працюють, % заряду бачиться.
З платою сонця є проблеми але винесу то в окрему тему: https://gsm.in.ua/threads/delta-2-ne-vkl-usb-nema-24v-z-uv-mppt-5-na-3-3v.2545/
Взяв GD на Алі, так само, на вигляд, шліфовані. Але прошився в BMS першого рівера і працює відмінно. Х.З. може то у китайців на заводі якась "нова технологія" виготовлення корпусів:rolleyes:

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock