• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання EcoFlow Delta 2 MAX не заряджається від 220

Polosatik

Новий учасник
3 2
Прийшла скоріше за все після зворотнього струму. Вигоріли всі силові транзистори та драйвери. Після ремонту станція запрацювала в режимі інвертора. Але зарядка від мережі не іде, клацає реле, чути роботу перетворювача, піднімається висока на DC, вхідний резистор справний, є індикація зарядки періодично на секунду показує 50-60 Вт і знову 0.

ericnickset

Учасник
60 18
Похожая проблема на delta max 1я, тоже интересны варианты куда копать. Заряжатеся правда постоянно на 90вт

Dynamix

Новий учасник
24 8
Замінив драйвера на H мості синуса та в синхронному перетворювачі, всі ключі польові та igbt, стабілізатор на 15v, реле на зарядку, тому що при горів один контакт комутації входу 220в.Думаю вхід з виходом замкнули. В режимі інвертора видає синус по осцилограмі в навантажені, а от на зарядку реле клацаю два рази, але процес зарядки на дисплеї відсутній.Коли плата окремо на столі то видає ніби 54V.Думаю як локалізувати проблему.
Допис оновлено:

Ще обгоріли в синхронику деякі доріжки, що було також усунуто.
Допис оновлено:

Нема розуміння як він працює коректно в оду строну і не хоче в іншу(реверсний інвертор)

Dynamix

Новий учасник
24 8
Замінив конденсатори по вольт добавці кераміку 10mkF 2шт в схемі драйвера синхронного випрямляча були в кз та замінив електроліти по лінії 15V вигоріли напевно після першого вибуху коли горіли доріжки,тепер працює в навантаження та на зарядку17360924206187537167604251610576IMG 20250105 145734

ericnickset

Учасник
60 18
Да, тоже самое выгорели дорожки, забыл кинуть перемычку между 2мя диодами us1m, вот такой интересный результат даёт если нет контакта между ними

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock