• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Ecoflow Delta 2 Max 50hz без overload

Dynamix

Новий учасник
24 8
Ecoflow Delta 2 Max блимає 50hz без overload та кружечок dc. До того був відремонтований інвертор після зустрічного струму ,працювало на зарядку і на розряд коректно деякий час(1-2 дні)
Чи були у когось такі симтоми та така індикація яка доречі вискакує на протязі 5-7 секунд після вклчення самого пристрою.Не реагує на кнопку вкл і також на зарядку.Хочу підказку )

Dynamix

Новий учасник
24 8
На шо варто в першу чергу дивитись на лінії звязку чи напруги?
Допис оновлено:

IMG 20260130 193341 1
Допис оновлено:

тут так може бути що 0 ом?
Допис оновлено:

Замінив стабілізатор на MPPT 3,3v помилка пропала стабілізував 2,6v. Запрацював вихід 220V, але не працюють usb та 12V не формуєтся 24V

Останнє редагування:

Dynamix

Новий учасник
24 8
Чи є в когось можливість стати на цей конденсатор тестером поміняти в цьому місці опір

Dynamix

Новий учасник
24 8
Думаю подати з лаболаторника туди з обмеженням струму і моніторити нагрів.

Dynamix

Новий учасник
24 8
На інших справних платах там також опір низький перевірив

Dynamix

Новий учасник
24 8
Замінив стабілізатор 3,3v і інвертор запрацював, але всі USB та 12
DC ні, це влаштувало власника.

Georg Richter

Учасник Platinum
7 0
Замінив стабілізатор 3,3v і інвертор запрацював, але всі USB та 12
DC ні, це влаштувало власника.
Вітаю, маю таку саму проблему, підкажіть будь ласка, Ви U8 замінили, бо не було 3.3В на проці? Там по всій платі 4 чи 5 пар кондерів майже в 0 опорах, також перевіряв на здоровій платі.

Dynamix

Новий учасник
24 8
Напевно так і має бути, а от стабілізатор був не справний, відповідно не було живлення процесора. Після інвертор працював всі інши виходи ні...

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock