• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Eco Delta 2 Max, нема +5 В. з "сонця". Номінал С159? Частота?

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
@Porter,
Воно вилізло після того як техпідтримка щось зробила, щоб відкатити прошивку. І воно схоже привʼязалось до серійнику

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Повернувся я до "серпа і молота". По суті, станція практично відновлена і робоча. Виявилося, що на морді міняний процесор. \
Перевірив усе по залізу і комунікаціях з модулем комунікацій - норма.
Додатком станція бачиться, прив'язалась, паршивка на крайню обновилась успішно. Серп і молот залишились :(

Хтось вивчав то питання детальніше? Чи є рішення без заміни модуля комунікацій? Якщо ні, то модуль має бути новий чи може бути з донора?
Я десь вичитував що єкофлоу в якомусь оновленні обкекалась, і ця іконка повилазила у багатьох просто так, і ніяк не прибирається і ні на що не впливає. Багато станцій видавав повністью справних з цим значком, маркер то ж вихід)

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock