• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Eco Delta 2 Max, нема +5 В. з "сонця". Номінал С159? Частота?

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Добра. Станція Eco Delta 2 Max, після ударної хвилі, Відсутні +5 Вольт з плати сонця (PP-OS-MR331-UV-MPPT-V1.0.2).
Перетворювач на UC2834 не керований, КЗ по вторинках нема, обмотки транса цілі, EX-POW з БМС приходить. Пыдтяжка по живленню +16В присутня, спроб запуску нема.
Махнув ШіМ, попропаював - перевірив обвязку. VRef +5 присутні, пила на 4-й нозі присутня, 1 мГц Чи не зависока частота???
При торканні щупом 4 ноги чутно спробузапуску. Поліз перевіряти ланку Rt - резистор 9,2 кОм. Конденсатор при випайці розполовинився... Мо і в ньому була проблема.

Підкажіть номінал С159 або робочу частоту перетворювача. Дякую
DSC04805

Jael.Dace

Інженер
417 616
Я б спробував налаштувати на 50-70кГц і подивився би, що буде.
Чим більша частота - тим менша енергія максимально широкого імпульса і, відповідно, менша максимальна вихідна потужність перетворювача. Чим менша частота - тим більша енергія мінімального імпульса, відповідно - можлива нестабільна робота при слабкому наванаженні або зовсім без навантаження.

Хоча, кому я розповідаю?)) Самі ж все знаєте)

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
У перетворювача 3 вихідних напруги, зворотнього зв'язку нема, скоріш за все з лінійників, усе залито, скільки має бути до лінійників не відомо і щоб поміряти - тре ковиряти герметик...
А я зайобаний... :( При чому на стільки, що знаю, що буде, як на еко замкнути два крайні піни на морді, де EX_Pow і 5V. :(
Вірю, що хтось тай найде можливим поміряти того конденсатора...

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
По таблиці з даташиту 2,2 нан мало би давати 500 кГц. По факту маю 1мГц. Але працює, нагріву нема.
Заповлення ШІМ на гейті з підключеною мордою при +54 В всього 10% Поки залишаю так.
Дивно, що 1 мГц я бачив до заміни конденсатора але перетворювач не працював.
Ставив 1,2 нФ - 1,5 мГц

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Якось так, але сильно я б цьому прибору не вірив іноді він свою якусь арифметику показує. Кондер випаяний

Вкладення

• IMG20251111072305.jpg
    IMG20251111072305.jpg
    2.9 Mб · Перегляди: 82

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Дякую. А я продовжую продовжувати...
У цієї станції слабострумова лінія Ext_Pow від БМСки з напругою АКБ має бути постійно чи напруга повинна зніматись при виключенні морди? Відразу? Затримкою (якою)?

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Значить розбираю АКБ повторно... Дякую.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Добрався до загиблика. БМСку полагодив. -100В 35А не найшлось, здер з донора. Тепер ExtPow знімаэться при виключенні. Гуд. Домучив інвертор, були проблеми з живленням драйверів по високій стороні. Розряд, заряд швидкий/повільний в нормі. Залишилась проблема з платою сонця - При зарядці від сонячного іде перенапруга і стріляють конденсатори :( З тим розбираюсь...

На індикаторі станції у мене серп і молот (викрутка і ключ червоні). В інструкції цей символ не описаний, хтось знає що воно значить? * Оновлення паршивки успішне, символ не зник, на загальну роботу, наче, не впливає.

Вкладення

• 1767185592440.png
    1767185592440.png
    1.2 Mб · Перегляди: 59
Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
wifi/bluetooth працюють справно. Оновлення прошивки пройшло успішно.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Поміняйте bluetooth модуль, та прошийте морду, і помилка пропаде

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Простіше залишити як є, бо навіть прив'язка до хмари в порядку.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Ну без описаних вище дій, цей знак не пропаде. Ми станції продаємо, тому ми зазвичай цим займаємося, щоб в клієнтів було менше питань.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
То підкажіть, як забрати без замни робочого модуля БТ? Просто прошити? А по яких адресах серійник зберегти? Мо простіше в дампі поправити, щоб просто значок зник? Тут би теж адреса знати і на що правити...

oversize

Активний учасник
169 118
серійник у морді?! а вона шиється? чи структура у 2 макс інша від дельти другої?

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Повернувся я до "серпа і молота". По суті, станція практично відновлена і робоча. Виявилося, що на морді міняний процесор. \
Перевірив усе по залізу і комунікаціях з модулем комунікацій - норма.
Додатком станція бачиться, прив'язалась, паршивка на крайню обновилась успішно. Серп і молот залишились :(

Хтось вивчав то питання детальніше? Чи є рішення без заміни модуля комунікацій? Якщо ні, то модуль має бути новий чи може бути з донора?

mhor

Новий учасник
16 10
Має бути так

Вкладення

• Безымянный.jpg
    Безымянный.jpg
    153 Кб · Перегляди: 27
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock