• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Easun Powland SPH3000 вибиває транзистор при вимкненні

AndreeW

Новий учасник
25 14
Доброго часу дня! Маю на ремонті такий інвертор із проблемою коли принесли, вибило усю низьку частину транзистори g042n10 і згорівші затворні 30 ом резистор. Я замінив резистори, також замінив каскад біполярних транзисторів pnp npn для керування затворами. Поставив по одиному кожне плече для перевірки ncep15t14, все працює, поставив усі і він запустився і видає напругу, але після вимкнення через тумблер як гасне екран вибиває один транзистор у одному і тому ж плечі, не розумію чому. Сигнали я звичайно спочатку перевірив, потім вже впаював. Із трьома все працюю, вмикається вимикається, а із чотирма вибиває один. Не розумію у чому справа, може хто підкаже?

AndreeW

Новий учасник
25 14
проблему вирішив, поставив hy3810 і все почало працювати як треба, скоріш за все через те що 15t14 швидкі, а hy3810 більш тяжкі, тому пробивало; століття живи століття вчись. Може комусь мій випадок допоможе

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock