• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Easun ISolar-SML-III-5.5KW-WIFI помилка P1

TarasGV

Новий учасник
14 2
Easun ISolar-SML-III-5.5KW-WIFI помилка P1

Помилка саме Р1 не 01 вентилятори. Вони працюють, реагують на нагрів термодатчика феном. Напругу батареї бачить. Софт старт не пускає.

Може в когось було. Він з платою сонця зверху як на мастах 5 кВт.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
А в інструкції є така помилка описана? Що значить?

teskazp

Активний учасник
147 153
Не описана. Є єдине відео на ютюбі з іншою моделлю єсана, де ця Р1 світиться при роботі інверторів у паралельному режимі.
Ну так в том видео и говорилось что заработал только после отключения этой функции параллели.

teskazp

Активний учасник
147 153
Нет не это, то я уже вряд ли найду. Но что мешает отключить эту настройку. В инструкции есть этот параметр.

Вкладення

• Screenshot 2026-01-18 at 11-55-46 USER’S MANUAL - IGrid-SV-IV-5-6KW-Manual.pdf.png
    Screenshot 2026-01-18 at 11-55-46 USER’S MANUAL - IGrid-SV-IV-5-6KW-Manual.pdf.png
    46.1 Кб · Перегляди: 5

TarasGV

Новий учасник
14 2
Нет не это, то я уже вряд ли найду. Но что мешает отключить эту настройку. В инструкции есть этот параметр.
Коротше китайці такі китайці. Ви скинули інструкцію від того інвертора, що на відео, але в мене інша модель. Але... причина була саме в цьому, що там стояв паралельний режим.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock