• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання допоможіть знайти компонент на BMS ecoflow delta 2 EFD330

Nigan

Новий учасник
37 20
На платі BMS ecoflow delta 2 EFD330
На платі підписаний як ESD1
Маркеровка 24В
Знаходиться біля роз'єму J2, J7IMG 20241112 161121

Останнє редагування модератором:

Rekbr

Майстер
285 331
Може воно

Вкладення

• Screenshot_2024-11-12-17-50-49-343_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-12-17-50-49-343_com.android.chrome.jpg
    429.4 Кб · Перегляди: 96
  • DOC012258807.pdf
    2.8 Mб · Перегляди: 78
Останнє редагування:

Rekbr

Майстер
285 331
То спочатку зрозумійте, чи то воно. Судячи з даташиту той esd можна взагалі не ставити.
Зніміть. Порівняйте розпіновку . Якщо це він, вгадали запчастину, і він вийшов з ладу, то має бути позитивні зміни.

Nigan

Новий учасник
37 20
То спочатку зрозумійте, чи то воно. Судячи з даташиту той esd можна взагалі не ставити.
Зніміть. Порівняйте розпіновку . Якщо це він, вгадали запчастину, і він вийшов з ладу, то має бути позитивні зміни.
На іншому форумі дивився інформацію, людина пробувала так робити, це не допомогло. Також воно саме по собі в КЗ, між входами виходами, і перемички навряд змінять ситуацію. А причина по якій я думаю, що це воно, інформація з іншого форуму, аналог який там пропонувався в Україні я не знайшов, хіба під замовлення з інших країн

Rekbr

Майстер
285 331
Ви даташит подивилися? Не треба там перемичок, якщо я правильну деталь для вас знайшов.
Що значить
Також воно саме по собі в КЗ,
?

Зніміть деталь, і зробіть читкє фото посадочного місця . Разом подумаєм далі.

Nigan

Новий учасник
37 20
Ви даташит подивилися? Не треба там перемичок, якщо я правильну деталь для вас знайшов.
Що значить

?

Зніміть деталь, і зробіть читкє фото посадочного місця . Разом подумаєм далі.
Добре, тільки я помилився, він має 10 контактів, тобто 5 ліній, не 4. Перепрошую

Rekbr

Майстер
285 331

Вкладення

• IMG_20241112_183903.jpg
    IMG_20241112_183903.jpg
    97.3 Кб · Перегляди: 73
  • IMG_20241112_184338.jpg
    IMG_20241112_184338.jpg
    136.6 Кб · Перегляди: 73

Rekbr

Майстер
285 331
На іншому форумі дивився інформацію, людина пробувала так робити, це не допомогло.
На другому кінці шлейфа я би також перевірив захист.
Відпишіть по результату.
І будь ласка, відредагуйте назву теми, щоб було зрозуміло, про що тут мова.

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Звичайний ESD захист, без нього все працює, але краще ставити щось подібне на місце

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Без нього воно працює до першого перегорання сили. А тоді, без нього, крім звичного по силі міняєте також і процики ;)

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Без нього воно працює до першого перегорання сили. А тоді, без нього, крім звичного по силі міняєте також і процики ;)
Та йой, там вхід інвертора та сила бмс ще не попадалась вигорівша, скільки їх вже пройшло, а вихід я даже не представляю як може прилетіти аж до бмс) але ставити назад потрібно як мінімум від кривих рук які в наступний раз процик спалять

skljarik

Інженер
430 729
Судячи з фото в першому пості, там лише 2 канали використовується. Тож, поставити туди 2 звичайних супресора та й закрити питання.
То в випадку, якщо ця сборка супресорів несправна.

proyatik87

Новий учасник
10 0
Схожі мікрухи стоять на платі T-con у смарт тв , але в принципі можна впаяти стабілітрон відносно землі на відповідну напругу, не бачу проблем. Дана мікруха стоїть паралельно tx , Rx між основною і бмс

seryjka

Учасник
65 76
Схожі мікрухи стоять на платі T-con у смарт тв , але в принципі можна впаяти стабілітрон відносно землі на відповідну напругу, не бачу проблем. Дана мікруха стоїть паралельно tx , Rx між основною і бмс
Можливо, все ж таки TVS?

Rekbr

Майстер
285 331
Нащо виписувати там, де не написала ще людина, яка створила тему? Набиваєте пости? Тут то не верішує.
Може людині вже всеодно, бо вирішила своє питання і клала на всіх.
(Дай Всевишній щоб жива і здорова бо гівняні часи)
І ладно ще б слушні поради, а так вода.

proyatik87

Новий учасник
10 0
Що значить набиваєте пости? Я тільки раз написав, оскільки тема нова і я якраз займаюсь delta 2 теж.
По друге ця інформація і вся інша не тільки для людини ,яка створила тему, а й для інших людей також ,які в майбутньому будуть мати проблеми з даним апаратом. Якщо вам таке не підходить , то ви прошу Пана може завжди видалити свій профіль, вас сюди ніхто не запрошував.

Останнє редагування:

Nigan

Новий учасник
37 20
Нащо виписувати там, де не написала ще людина, яка створила тему? Набиваєте пости? Тут то не верішує.
Може людині вже всеодно, бо вирішила своє питання і клала на всіх.
(Дай Всевишній щоб жива і здорова бо гівняні часи)
І ладно ще б слушні поради, а так вода.
Так все впорядку, питання закрив. Дякую

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock