• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Допоможіть з Ecoflow delta pro

oleg401169

Учасник
77 28
Підкажіть будь ласка в якому напрямку копати - зайшла ecoflow delta pro з діагнозом немає зарядки,але коли я її включив то побачив, що рандомно вискакували помилки 122,301,022(коли хотів включити 220). При діагностуванні виявилося, що на лінії 5в десь близько 22 Ома, замість кілоомів. Послідовно почав випаювати все, що підключено до цієї лінії - при випаюванні драйверів один за одним опів почав зростати - коли випаяв всі драйвери nsi6601ad опір зріс до 87 Ом, після випаювання трудових датчиків hlsr-50p опір зріс до потрібного. Усі драйвери та датчики замінив на нові, транзистори цілі. Зараз станція веде себе так- 220 є,байпас працює,але немає зарядки від 220( від сонця заряджається),реле клацають. Підкажіть будь ласка,що ще треба перевірити? Спасибі велике!

skljarik

Інженер
430 729
резистор, через який банки заряджаються?
маленький БЖ на власні потреби (220 > 15)?

oleg401169

Учасник
77 28
Спасибі за відправну точку,я тільки завтра зможу перевірити( зараз немає світла), тоді зможу Вам відповісти. Спасибі велике!
Допис оновлено:

В мене питання - інвертор прошки можна включити без мптт та морди і батареї,щоб перевірити деякі напруги?

Останнє редагування:

oleg401169

Учасник
77 28
Я чого спитав - мені треба перевірити заряд від 220,бо не працює, хоча транзистори цілі, драйвери замінив. Від мати реакція адекватна,в від 220 тільки клацає реле, екран не включається.

oleg401169

Учасник
77 28
Питання вирішилося - як говориться сам довбойоб- коли демонтував датчик току, який стоїть по лінії зарядки від мережі не помітив, що зніс нульовий резистор,коли поставив - все запрацювало. Всім Велике Спасибі за допомогу!

Олег34

Новий учасник
33 8
IMG 0870
Допис оновлено:

Підскажіть номінали резисторів

Вкладення

• IMG_0869.jpeg
    IMG_0869.jpeg
    1.5 Mб · Перегляди: 41

Олег34

Новий учасник
33 8
Спасибі велике👌
Допис оновлено:

В наступний раз роблю фото(((

Олег34

Новий учасник
33 8
IMG 0912
Допис оновлено:

Номінал підскажіть бо все в щент вигоріло

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock