• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Допоможіть розпізнати транзистори гібридного інвертора must pv18-3224 vpm2

oleg401169

Учасник
92 30
Зайшов на ремонт такий інвертор,зі слів клієнта - щось бахнуло та почав розноситися запах свіжестиглих транзисторів "мабуть". При диагностиці виявлено що на райдугу відійшли 8 транзисторів низьковольтного перетворювача HYG035N10,та кілька транзисторів в колах розкачки,вони мають код RDAB та RDA2,ніде не можу знайти що то за транзистори, пошук по базам смд кодів теж нічого не дав. З іншою обв'язкою проблем не буде, допоможіть будь ласка з розпізнаванням цих транзисторів! Дякую!

Вкладення

• IMG_20260921_084637.jpg
    IMG_20260921_084637.jpg
    2.2 Mб · Перегляди: 22

Porter

Інженер-супервайзер
1,295 1,806
Щоб шукати/опізнавати деталь - потрібно знати /вказати її корпус, повне маркування, чітке читабельне фото. ;)
Якщо й цього мало - змалювати включення, прикинути призначення і робочі режими. Тоді легко шукається функціональний аналог.
Корисним є заглянути в схеми схожих вузлів однотипних пристроїв.

Останнє редагування:
  • Лайк
Реакції: elek

oleg401169

Учасник
92 30
Корпус транзисторів sot-89, стоять у розкачці транзисторів низьковольтної частини, під час пошуків попадалося що це 2SCR583P, знайшов його аналог 2SC4672, але я ще не разу не стикався з тим що у каскаді розкачки стоять два однакові,а у цих практично однакові коди RDAB та RDA2.

Porter

Інженер-супервайзер
1,295 1,806
Я теж не бачив... Зазвичай, там комплементарна пара. Робочі параметри відомі. Перевіряйте / змальовуйте включення, соображайте.
1790001442276

КСН

Новий учасник
18 24
Tранзистор DGG це 2SD1624, маркування DG, ще одна G означає без галогену у виробника UTC.

• Лайк
Реакції: elek
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock