• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Допоможіть підібрати мікросхему H-bridge.

Hedgey Stoumper

Новий учасник
12 6
Саме САБЖ. Що відомо:
1. Корпус SOT23-6
2. Напруга живлення 15В-20В
3. Вихідний струм був близько 1А, але якщо буде хоча б 400мА-500мА то теж підійде.
На фото підписані виводи. Дублюю: 1-Оut1, 2-GND, 3-In1, 4-Out2, 5-Vcc, 6-In2.
Найближче що я знайшов це MP6513GJ. Корпус і параметри, вроді як ті що треба, але розпіновка трохи інша. Хто з таким стикався і знає мікросхему яка точно підійде буду вдячний.

Вкладення

• Vitya.jpg
    Vitya.jpg
    718 Кб · Перегляди: 18
  • MP6513.PDF
    472.3 Кб · Перегляди: 3

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
А маркування рідної відоме? Де воно стояло?
CSM8301
HT7K1201
TPM16050
XTM4118
AM8068

Останнє редагування:

Hedgey Stoumper

Новий учасник
12 6
Не відоме. Ось там на платі і стояло. Якщо цікавить що то за прилад, то це дистанційний вимикач маси відомого китайського бренду "no name". Ось фото, якщо це допоможе...
CSM8301 - максимальна напруга 8В, розпіновка не співпадає.
HT7K1201 - максимальна напруга 6В, розпіновка не співпадає.
TPM16050 - розпіновка не співпадає.
XTM4118 - максимальна напруга 7,2В, розпіновка не співпадає.
AM8068 - максимальна напруга 6,8В, розпіновка не співпадає.

Вкладення

• 433MHz remute.jpg
    433MHz remute.jpg
    289.6 Кб · Перегляди: 15

Hedgey Stoumper

Новий учасник
12 6
Напрямок струму. Хоча тут ви маєте рацію. Можна було б використати механічне перемикання і просто електромагніт. Але у китайців своє власне бачення. До речі є варіант виконавче реле замінити на інше. Тоді напрямок струму не буде мати значення. Але і в цьому випадку хотілось би знайти мікросхему яка відповідає зазначеній розпіновці і параметрам. Нехай це буде не h-bridge, а просто якісь вихідні ключі які б подавали на вихід 12В коли на одному з входів є сигнал.

Знайшов іще дещо:
SSP8023D - все підходить, але знайти у продажу не реально.
BL8023D - слабувата за струмом, але теж воно. І також важко знайти у продажу, але на Аліекспресі є. Правда всього пару пропозицій.

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Де напрямок струму? Ви хочете сказати, що то цацко на поляризованому реле а не на мосфетах?

Hedgey Stoumper

Новий учасник
12 6
Саме так. :) Правда контакти у того реле лише зовні виглядають мідними. =))) Хоча може там просто невеличкий двигун. Не знаю. Саме реле не розбирав. Та й нема там що розбирати. Після двох пшиків стартером увесь чарівний дим з нього вийшов. Не тримає те "цацко" той струм що пишуть.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
То ви реле перевірте. Мо драйвер - наслідок...

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock