• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Допоможіть будь ласка зі станцією A-POWER 1000

oleg401169

Учасник
77 28
Приїхавла станція з переліку,вигоріли кілька транзисторів по низьковольтний частині dhs020, замінив усі, один високовольтний конденсатор - у нього зірвало голову,замінив усі три, більше нічого кримінального не побачив. Зараз після включення показує помилку er04. Підкажіть будь ласка що треба перевірити. Спасибі!

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Все треба перевірити... А ви хоч щось перевіряли? Що на ґейтах повишайки, синхронника, шатківниці? Вторинні живлення драйверів? Самі драйвера і обв'язки? DC HV піднімається? Розшифровку помилки гуглили?
Допис оновлено:

* * *
О, я уже розшифровку помилки загуглив. Думаю, ви також зможете :)

oleg401169

Учасник
77 28
DC HV підіймається,але каюся, не перевірив транзистори та драйвери,займуся цим. Мене тільки смущає,що разом з цією помилкою вискакує значок сніжинки.

oleg401169

Учасник
77 28
Запустив станцію,220 почала видавати,але коли підключаю на зарядку від 220 максимальна потужність лише 55вт. Є така вирогідність,що несправний датчик току? Він там на 20ампер,але інше не можу прочитати. Прийшлося замінити два транзистори по високій стороні та драйвери на платі управління.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock