• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Допоможіть будь ласка з зарядною станцією APower 1000

oleg401169

Учасник
77 28
Я вже створював аналогічну тему, тому постараюся кратко- прийшла від хлопців з передка ця станція,вилетіли транзистори по нізкій стороні та вздувся один високовольтний конденсатор , спочатку вона запускалася з помилкою, потім після підказки вельмишановного Porter ,знайшов свою помилку - у "гарячій" частині вийшов з ладу один 50t65fe та nce65tf099t,замінив усі разом з драйверами на платі керування. Зараз вона веде себе так - 220 вмикається, потужність показує адекватно,але коли підключаю 220 для зарядки від мережі максимальна потужність коливається від 25 до 40 . Підкажіть будь ласка що треба перевірити. Спасибі!

oleg401169

Учасник
77 28
Наскільки я зрозумів Porter,там егешка прошивається,хоча можу помилятися. Просто я раніше бачив його відео з ремонту такої, тільки 2000,плата керування дуже схожа. Дуже вибачаюсь за такі питання!

Tereha

Активний учасник
112 152
Доброго дня
Перевірте U14 та U13 це SLM27211CA-DG SOP8
Вони керують зарядкою. За звичай обидві треба міняти

Вкладення

• (SLM27211CA-DG SOP8.jpg
    (SLM27211CA-DG SOP8.jpg
    1.3 Mб · Перегляди: 84

oleg401169

Учасник
77 28
Дякую,я на них теж думав - вони як раз працюють з dhs048 транзисторами. Спасибі!
Допис оновлено:

Є у когось ці мікросхеми SLM27211CA,бо на аліку вони є,в в Україні я їх не знайшов, готовий купити мінімум пару, якщо треба є запчастини для ремонту станцій - транзистори, драйвери тощо на обмін. Спасибі!

Останнє редагування:

Tereha

Активний учасник
112 152
Дякую,я на них теж думав - вони як раз працюють з dhs048 транзисторами. Спасибі!
Допис оновлено:

Є у когось ці мікросхеми SLM27211CA,бо на аліку вони є,в в Україні я їх не знайшов, готовий купити мінімум пару, якщо треба є запчастини для ремонту станцій - транзистори, драйвери тощо на обмін. Спасибі!
Пишіть в приватні ;);)
Ще пару штук маю

Staison7

Новий учасник
4 0
Допис оновлено:

Доброго дня,відремонтували цю станцію?Може підскажете мені що робити далі,будьласка.Такаж станція сгоріли силові фети та мікросхема Eg8026,все поміняв,але тепер при ввімкнені вхідної напруги станція тіки починає брати заряд і вимикається с помилкой Err01,помилка бмс .Самі ячейки заряджені,а з бмс виходить 3в,що далі робити?Перевірити тіж драйвера що і у вас чи може щось друге потрібно зробити?Дякую

oleg401169

Учасник
77 28
Доброго дня,відремонтували цю станцію?Може підскажете мені що робити далі,будьласка.Такаж станція сгоріли силові фети та мікросхема Eg8026,все поміняв,але тепер при ввімкнені вхідної напруги станція тіки починає брати заряд і вимикається с помилкой Err01,помилка бмс .Самі ячейки заряджені,а з бмс виходить 3в,що далі робити?Перевірити тіж драйвера що і у вас чи може щось друге потрібно зробити?Дякую
Станцію я відремонтував( прийшлося замінити slm27211), в у Вашому випадку я так розумію, що треба дивитися на стан комірок,бо так бмс може вести себе,коли є розбаланс, можу помилятися, але все ж таки подивіться на стан комірок.

Staison7

Новий учасник
4 0
Станцію я відремонтував( прийшлося замінити slm27211), в у Вашому випадку я так розумію, що треба дивитися на стан комірок,бо так бмс може вести себе,коли є розбаланс, можу помилятися, але все ж таки подивіться на стан комірок.
Дякую за відповідь.slm27211 мої цілі без КЗ,та напруга на вцц приходе до помилки,осцилографа не маю,щоб перевірити з них вихід.Комірки всі перевірив,по 3.2в ,спробував розрядити всю сбірку та зарядити через БМС,норм заряжається від ЛБЖ напряму на БМС.Ввімкнув у розетку,проблема залишилась,так само видає помилку Err01 Вказує на поточний тайм-аут зв’язку BMS.Також при підключенні в розетку пише що станція заряджена на 100%,хоча на комірках зараз по 3в,щє спробував підключити хт60 на живлення від сонця,станція запускається також 100% заряду показує та така сама помилка,але заряд через БМС на комірки все одно іде і напруга збірки росте.Може щось з процом чи щє щось,підскажіть хто небуть будьласка,що щє поміряти,де копати далі?

oleg401169

Учасник
77 28
Дякую за відповідь.slm27211 мої цілі без КЗ,та напруга на вцц приходе до помилки,осцилографа не маю,щоб перевірити з них вихід.Комірки всі перевірив,по 3.2в ,спробував розрядити всю сбірку та зарядити через БМС,норм заряжається від ЛБЖ напряму на БМС.Ввімкнув у розетку,проблема залишилась,так само видає помилку Err01 Вказує на поточний тайм-аут зв’язку BMS.Також при підключенні в розетку пише що станція заряджена на 100%,хоча на комірках зараз по 3в,щє спробував підключити хт60 на живлення від сонця,станція запускається також 100% заряду показує та така сама помилка,але заряд через БМС на комірки все одно іде і напруга збірки росте.Може щось з процом чи щє щось,підскажіть хто небуть будьласка,що щє поміряти,де копати далі?
Коли так,то схоже на проц,заміряйте осцилографом сигнали з бмс, вона спілкується з мордою і якщо один з сигналів відсутній то будемо розуміти де є проблема.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock