• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Допоможіть будь ласка з river 2 pro

oleg401169

Учасник
77 28
Проблема така - прибула станція з неробочі інвертором,після заміни транзисторів та драйверів pn7113, вона стала включатися,але періодично при роботі вона почала показувати 0% заряду та перестає бачити загрузка,але при цьому все працює - 220,12 вольт та юсб виходи, зарядка від зовнішньої напруги працює,але теж не бачить загрузки. Вона періодично включає правильні показники. Підкажіть будь ласка де копати. Спасибі!

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Не бачить загрузки? Раз то періодично і на роботу не впливає. Варто згадати, що електроніка - наука про контакти.

Будь ласка, зробіть Вхід або Реєстрування to view spoiler content!

oleg401169

Учасник
77 28
Тут справа не в контактах,я забув уточнити,що перед цим я оновив прошивку у застосунку, мабуть через це почалася така катавасія

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Тоді перевірте, мо ще є оновлення. Буває, після одного ще 2 - 3 доступні на різні модулі. Але я ставлю під сумнів варіант з прошивкою.

oleg401169

Учасник
77 28
В мене на моїй другій дельті так і було, спочатку одна,а потім було ще дві,в моєму випадку я мабуть спочатку прошью її вручну( бекап прошивки інвертора та бмс зробив перед оновленням), а там подивимось що буде далі. Можливо оновлення лягло не дуже коректно.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Можливо оновлення лягло не дуже коректно.
Посміхнуло, дякую. :) Тобто, в моєму світі, поки контролька не співпаде - прошивка не почнеться. А навіть якби так склались зорі, що десь би ой - то на виході би була цеглина а не періодично глючний робочий пристрій. Таку думку маю.

oleg401169

Учасник
77 28
Сміюся разом з Вами,але все-таки спробую,бо до оновлення все працювало та і самому треба розібратися,бо ця станція з фронту,хлопці щас біля Мирнограда,мого рідного міста і віддавати її в такому стані якось...

oleg401169

Учасник
77 28
Всеж таки я її здолав,прошивка,як Ви передбачали,не дуже допомогла- на мою суб'єктивну думку стало краще працювати охолодження,справа з глючним дисплеєм оказалося у непропаї роз'єму між інвертором ( на платі інвертора, широкий,по якому йде спілкування між ним та мордою)-на холодну працювало добре,з прогрівом починалися глюки. Тільки не смійтеся - хочу Вам ,пане Porter,подякувати за нагадування,що електроніка це наука про контакти... На повному серь'озі дуже дякую!

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
В кожному моєму підйобі міститься підказка на вистраждане досвідом. ;) Але то не точно.
Хай працює.

oleg401169

Учасник
77 28
Пане Porter, допоможіть будь ласка порадою,можливо в Вашому досвіді було щось таке. Є третя дельта після зустрічного струму і ,на додаток,вона була підключена на зарядку до мережі. Згоріли два 60т60,та один з двох транзисторів crg190(їх радіатор стоїть поряд з 60т60). Я замінив усі с транзистори на орігинали та мікросхеми драйверів - дві 7113 та nsi6602 для пари crg190. Виявив також,що вийшов з чату процесор gd32f303cct6(кз по живленню). Прошивку взяв з форуму. Після усіх маніпуляцій станція вмикається,коректно показує заряд АКБ,але при включенні 220, блимає 50гц і все. Клацання реле немає. Перевірив усі напруги 3.3,5,15 вольт присутні,накачка є,бо 15 вольт береться з перетворювача на pn8034 напряму з високовольтного конденсатора накачати. Мене бентежить відсутність спрацювання реле і наскільки розумію блимання 50гц при відсутності помилок указує на відсутність комунікації морди та інвертора. На роз'ємі морди та інвертора присутні пакети обміну. Сама станція при цьому від мптт заряджається,12 на прикурювачи вмикається та присутні,юсб працюють. Станція коректно відображає підключене навантаження,ось тільки не працює 220. Я більше схиляюсь до думки ще раз замінити процесор. Хотів би спитати Вашу думку. Спасибі!

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Скільки вольт на накопичувальному ДЦ шини? По ґейтах осликом все в нормі? Тільки думайте що відносно чого міряєте!

oleg401169

Учасник
77 28
390,сигнали по гей там зніму вже завтра зранку
Допис оновлено:

390,сигнали по гейтам зніму вже завтра зранку
Допис оновлено:

На crgq190n65 на гейті періодично проскакує такий сигнал,на g40t60 на гейтах піднімається тільки високий рівень і такий же сигнал проскакує на колекторах
1000015258

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock