• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Допомога з Delta Pro

JuanCarlos

Новий учасник
14 4
До моєї майстерні надійшов Delta Pro; після ввімкнення пристрій видав помилку 022 і автоматично вимкнувся через дві секунди. Я виявив два згорілі IGBT-транзистори й замінив увесь комплект на аналогічні, що відповідають оригінальним технічним характеристикам; також замінив усі мікросхеми NSI6602. У колах затворів я не знайшов резисторів чи діодів із коротким замиканням або відхиленням номіналів від норми. На платі MPPT я замінив MOSFET-транзистори (виявивши два згорілі) та мікросхеми драйверів. Тепер пристрій вмикається і видає напругу 120 В змінного струму, але при підключенні до електромережі для заряджання спрацьовують два реле, проте процес заряджання не починається, а на дисплеї відображається вхідна потужність 000 Вт.

Serios

Майстер
257 368
Вітаю. Замінені всі 6 igbt 60t60 та всі 5 драйверів nsi6602ad ? Діодний міст та 2 зелених резистори по 200 Ом справні? Байпас працює? Якщо немає зарядки, приділіть увагу синхронному випрямлячу, це 4 n-mosfet транзистори, їх обв'язка та драйвери на субплаті. Перевірте маленькі стабілітрони на 18 вольт біля кожного силового транзистора. Додаткова плата модуля живлення повністю справна як при роботі від АКБ так і від мережі? Реле всі також перевірити варто, можуть не замикати, або навпаки заліпати контакти. Взагалі нюансів безліч, без замірів, в тому числі в роботі під напругою, не обійтись.

JuanCarlos

Новий учасник
14 4
Вітаю. Замінені всі 6 igbt 60t60 та всі 5 драйверів nsi6602ad ? Діодний міст та 2 зелених резистори по 200 Ом справні? Байпас працює? Якщо немає зарядки, приділіть увагу синхронному випрямлячу, це 4 n-mosfet транзистори, їх обв'язка та драйвери на субплаті. Перевірте маленькі стабілітрони на 18 вольт біля кожного силового транзистора. Додаткова плата модуля живлення повністю справна як при роботі від АКБ так і від мережі? Реле всі також перевірити варто, можуть не замикати, або навпаки заліпати контакти. Взагалі нюансів безліч, без замірів, в тому числі в роботі під напругою, не обійтись.
Я вже замінив усі IGBT-транзистори та N-канальні MOSFET-транзистори, а також усі мікросхеми NSI6602; перевірка показала, що резистори на 200 Ом справні, а стабілітрони на 18 В — у відмінному стані (хоча я все одно їх замінив, щоб виключити їх як причину несправності). Пристрій вмикається без проблем і видає напругу 120 В змінного струму з чистою синусоїдою (частота 60 Гц); функція заряджання MPPT також працює справно. Однак при підключенні до електромережі він замикає обидва реле, але далі процес не йде: заряджання не починається, а вхідна потужність не фіксується. Пристрій був вимкнений протягом двох днів, а сьогодні, після ввімкнення та активації виходу змінного струму, він видав помилку 121 і попередження про перевантаження.
Допис оновлено:

Я вже замінив усі IGBT-транзистори та N-канальні MOSFET-транзистори, а також усі мікросхеми NSI6602; перевірка показала, що резистори на 200 Ом справні, а стабілітрони на 18 В — у відмінному стані (хоча я все одно їх замінив, щоб виключити їх як причину несправності). Пристрій вмикається без проблем і видає напругу 120 В змінного струму з чистою синусоїдою (частота 60 Гц); функція заряджання MPPT також працює справно. Однак при підключенні до електромережі він замикає обидва реле, але далі процес не йде: заряджання не починається, а вхідна потужність не фіксується. Пристрій був вимкнений протягом двох днів, а сьогодні, після ввімкнення та активації виходу змінного струму, він видав помилку 121 і попередження про перевантаження.
Я також встановив нові реле, оскільки три з них мали пошкоджені контакти.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock