Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Першочергово, яка була заявлена несправність як тільки вона до вас прийшла?Більш детальніше, міняли плату BMS при перевірці зардки, більше 300w горить owerload і блимає значок батареї. Також вмикається 50hz при зарядці. Якщо ж увімкнути зарядку 100-200w все в порядку
От блін, який висновок з цього зробити? Підкидували завідомо робочу БМС? і що? проблема залишилась чи зникла. Тобто, проблему локалізували (інвертор чи батарея) чи ні?Більш детальніше, міняли плату BMS при перевірці зардки, більше 300w горить owerload
Локалізували до інвертора, читав ваші інші відповіді, дійшов до ncs199a. Вирішив замінити, ситуація покращилася до 600w можливо я ще щось пропустив. Зараз проводжу повний цикл заряду розряду. На виході 220 все працює справно. Думаю що варто зазначити, що сама станція збиралася з різних частин. BMS мала б бути цілою, але впевненості немає, тож поки що зупинилися на інверторі, по причинах які були описані вище. Надіюсь так зрозумілішеТретє - на розряд потужність тримає чи теж проявляється проблема.
От блін, який висновок з цього зробити? Підкидували завідомо робочу БМС? і що? проблема залишилась чи зникла. Тобто, проблему локалізували (інвертор чи батарея) чи ні?
Заявленої несправності немає, по тій причині, що вона зібрана з різних станцій. Поки що вдалося локалізувати до проблем з інвертором, а саме проблема в ncs199a, ситуація покращилась тепер бере до 600w, можливо запчастина приїхала з браком, або я ще щось пропустивПершочергово, яка була заявлена несправність як тільки вона до вас прийшла?
Друге: міняли лише бмс?
Трішки ще полазив по форумі наткнувся на те, що різниці між тими мікросхемками в чутливості, тобто я можливо не ту що потрібно поставив, і швидкість заряду на 400w непохожі, заряджається занадто швидко. TP181A3 кажуть, що це хороший аналог, це дійсно так?Третє - на розряд потужність тримає чи теж проявляється проблема.
От блін, який висновок з цього зробити? Підкидували завідомо робочу БМС? і що? проблема залишилась чи зникла. Тобто, проблему локалізували (інвертор чи батарея) чи ні?
TP181A3 то не аналог, воно з заводу стоїть.Трішки ще полазив по форумі наткнувся на те, що різниці між тими мікросхемками в чутливості, тобто я можливо не ту що потрібно поставив, і швидкість заряду на 400w непохожі, заряджається занадто швидко. TP181A3 кажуть, що це хороший аналог, це дійсно так?
Справа в тому, що перед заміною треба обов'язково дивитись на маркування рідної мікросхеми, щоб потім не гадати, зіткнувся нещодавно на інверторі рівер про а1 стоїть, на дельті 1.6кВт 1260втч стоять також а3, наскільки я правильно пам'ятаю.Локалізували до інвертора, читав ваші інші відповіді, дійшов до ncs199a. Вирішив замінити, ситуація покращилася до 600w можливо я ще щось пропустив. Зараз проводжу повний цикл заряду розряду. На виході 220 все працює справно. Думаю що варто зазначити, що сама станція збиралася з різних частин. BMS мала б бути цілою, але впевненості немає, тож поки що зупинилися на інверторі, по причинах які були описані вище. Надіюсь так зрозуміліше
Допис оновлено:
Заявленої несправності немає, по тій причині, що вона зібрана з різних станцій. Поки що вдалося локалізувати до проблем з інвертором, а саме проблема в ncs199a, ситуація покращилась тепер бере до 600w, можливо запчастина приїхала з браком, або я ще щось пропустив
Допис оновлено:
Трішки ще полазив по форумі наткнувся на те, що різниці між тими мікросхемками в чутливості, тобто я можливо не ту що потрібно поставив, і швидкість заряду на 400w непохожі, заряджається занадто швидко. TP181A3 кажуть, що це хороший аналог, це дійсно так?
Так, дуже вам вдячний. В дійсності просто поставив не зовсім те, що було потрібно. Завтра має запрацювати як треба. Дуже вдячний, що ви відповідаєте на коментарі інших учасників, а також і на мої питання.TP181A3 то не аналог, воно з заводу стоїть.
Так, різниця в чутливоті.
Якщо є ватметр - заживіть станцію на зарядку через нього. Одразу самі все побачите в різниці показів станції та ватметра.
В дельті макс стоїть A3 (д2000. За 1600 не скажу, але, скоріш за все, те саме), в неї найбільша чуйка. а1-а2 буде реальний струм більше, ніж вважає станція. Різниця між а1 та а3 = 4 рази. В даташиті все є.
Дякую вам за відповідьСправа в тому, що перед заміною треба обов'язково дивитись на маркування рідної мікросхеми, щоб потім не гадати, зіткнувся нещодавно на інверторі рівер про а1 стоїть, на дельті 1.6кВт 1260втч стоять також а3, наскільки я правильно пам'ятаю.
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.