• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Delta2 max(EFD350) Не заряжається від 220в

mod1958

Новий учасник
5 0
Видає 220в. заряжається від сонця. При підключенні 220 overload і 50гц блимають. Релє не клацают. не перше ні друге. На виході операійника U7 чіста сінусоїда. НА реле зьявляються 12в на всіх. Хтось вже ремонтував (замінили транзістори снусорізки і підсилювач току u10 ) КАжуть шо сам перестав заряджати. Може хтось підскаже шо це може бути.

9

mod1958

Новий учасник
5 0
Яшо заставити спрацювати RY3 на короткий час при 200 вт зарядка йде стабільно. зарядка при скорому режимі пропадає при 300вт. щелкає тільки RY2 яке включає напряму без резистора.Коли розрядити конденсатори знов перестало заряджати. Сигнал з ножки процессора не зьявляється на включення RY3. Процик?

mod1958

Новий учасник
5 0
ЗАМІНА ПРОЦА допомогла. Я вже і зібрав. Зарядилось до 45% на мощності 1,9 квт і вирубелось. Тепер кілька разів клацає RY3 і потім знов overload і 50гц блимають. Реле спрацевує на 20 мс по мені це дуже мало для заряду електролітів. Резістор на 390 ом цілий. оновлення прошивки пройшло але не допомогло. Я так розумію шо overload і 50гц блимають коли єліктролітах мала напруга.

mod1958

Новий учасник
5 0
Мій глюк це підключення через трансформатор малої потужності. При прямому підключенню релє зпрацювують і на електролітах більше 400в, але overload і 50гц блимають і немає зарядки.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,066 1,145
Чимось точно схоже. Люди так пояснюють і діагностують, що сказати щось більше ніж «схоже» важко. + мені часто цікаво чи дійде людина до результату чи ні, тому я рідко даю прямі підказки або поради.

mod1958

Новий учасник
5 0
Запрацювало. Допомогла друга заміна TP181A3. Наверно китайці недоробили з защитою мс.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock