• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Delta pro після подвійної зустрічки

perebeinos92

Учасник
97 64
Всім доброго вечора. Така проблема. Зайшла ecoflow delta pro. Зі слів людини була вилка-вилка, сплавило цей провод, взяли інший і ще раз ткнули:eek: Як то кажуть, перший коронний другий похоронний.. На прийомі морда ще загорялась(коли коієнт тикав на вкл), потім тільки червоний індикатор, дисплей не працює. Плату інвертораначе підняли, замінив ігбт, драйвери, резистор 200 ом і об'язку (стандартно), але, ситуація не змінилась, дисплей так і не показує, мигає червона лампочка.На морді працює тільки кнопка АС, випадково ткнув і запустився інвертор. дав невелике навантаження - ок. Підкинув іншу морду - те саме. Далі почалося веселіше, підключив рідну, щоб зробити заміри напруг, індикатор червоний потускнів і потух, запахло горілим, наскільки владося локалізувати - мррт. Після цього плата БМС завжди включена, прийшлось дуже обережно знімати інвертор щоб не коротнути нічого.Наскільки розумію, прилетіло по мррт, з ним ще не доводилось працювати. Підкажіть, з чого починати заміри і можливо хтось стикався з такою шляпою,бо тепер боюся ризикувати підключати робочу морду щоб не випалити інвертор. Якщо що все під рукою, можу сфотографувати, поміряти. Буду вдячний за будь-яку інформацію

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock