• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Delta MAX EFD310 ищу прошивку MPPT-V3.0.1

elek

Майстер
291 117
Всем привет!
Станция после ремонта инвертора-. заменены мосфеты силовые + драйвера.
Нормально работала 1 час, заряжала - разряжала... Думаю резетнуть на всякий случай, чтоб проценты заряда верно указывало.
И тут началось..
При включении в сеть, реле срабатывает, а зарядки нет, притом и ошибок нет.
С батареи инвертор вообще не стартует, пишет overload.
Самое интересное , что в режиме упса, т.е. включенной в сеть и при нагрузке 220в показывает одинаковуые вход и выход
Например нагрузка 100 ватт и так и вход на заряд 100 ватт... BMS прошивал - не помогло.
Хочу попробывать MPPT, может есть у кого ревизия 3.0.1?
Допис оновлено:

Моя считаная
Допис оновлено:

Нашел прошивку на сайте, не помогло..

Вкладення

• MR310-MPPT-V3.0.1.bin
    256 Кб · Перегляди: 12
Останнє редагування:

elek

Майстер
291 117
Bms при запуске кратковременно дает на инвертор напругу и сразу обрывает. Кстати батареи разболансированы, на на большинстве 4 в на двух по 3.8 в. Может из за этого не стартовать?

Serios

Майстер
257 368
Так, розберіться спочатку з комірками та bms, повинна напруга від АКБ триматися на червоному та чорному дротах при роботі інвертора та на зарядці. Спробуйте через сонце дати зарядку та подивіться поведінку.

elek

Майстер
291 117
через сонце дати зарядку
Дякую, не додумався про ті раз"еми.... Я так поняв що для зарядженя достатньо буде 12 v ? Тобто від 12 в до 100 в можно подавати?
Допис оновлено:

Ні... такеж саме... тіки різниця, що як УПС теж не стартує

Останнє редагування:

Serios

Майстер
257 368
Якось перевіряли на вхід сонця подавали різну напругу - на 12 нічого не відбувається, починаючи десь з 14 бере струм. Зазвичай на сонце ставлю 50 вольт.
Копайте БМС. А відсоток заряду каже? Що в додатку? Спробуйте оновіть ПЗ. Знак оклику АКБ світить?

elek

Майстер
291 117
Зараз фото викладу... там зовсім не понятки, притом після ресет.... не вмикается нічого від батареі, якщо уключена в розетку на зарядку, то вмикается усе, тім в INPUT заміст навантаженя заряду видає навантаженя на виході OUT, тобто однаково вказує, а від акумулятору усі вихода вмикаются на 1 сек і відвалюються...
Допис оновлено:

Оце зараз уключена у сеть на заряд і лампа 60 ват на виході. Я вже на прошівку морди думаю може є у кого проша
від морди MR310-UV-PD-V1.0.6, скиньте пліз.
Допис оновлено:

Це моя зчітана, провірьте, може і нормальна.
Допис оновлено:

Що в додатку? Спробуйте оновіть ПЗ. Знак оклику АКБ світить?
Так обновляв, і в додатку все пише, все показує

Вкладення

• IMG20250227161345.jpg
    IMG20250227161345.jpg
    1.4 Mб · Перегляди: 36
  • MR310-UV-PD-V1.0.6_3.bin
    128 Кб · Перегляди: 10
Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock