• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Delta 2 проблема з зарядкою

Савош Сервіс

Активний учасник
175 202
Вітаю. В delta 2 зараз все працює окрім зарядки від мережі, реле вмикається і відразу вимикається. Плата після майстра який нажаль її уфігачив. Читав тут на форумі що там часто проблема з токоміром, його я замінив, ставив 2 види і теж саме все. Станція приїхала мертве все. Мертві проци на морді і на сонці, випалені резистори байпасу для зарядки, я поставив інший. Реле всі робочі перевірив, резисторні дільники також цілі все як на повністю робочій станції. Можливо я щось пропустив, наче перевірив все. На конденсатори встигає накачатись 300в з мережі байпасом і далі все Буду дуже вдячний за допомогу
125431254712544

Останнє редагування:

Савош Сервіс

Активний учасник
175 202
Тільки конденсатори по байпасу зарядидись відразу вмикається реле байпасу і вимикається взагалі реле всі. Коли 220в увімкнено і під'єдную зарядку 220в зникає і нічого немає поки не витягну зарядку і не вимкну увімкну 220в знову

Serios

Майстер
276 406
Спробуйте прошити проци перевіреними прошивками та обов'язково оновиться через додаток, в мене без оновлення зарядка не йшла, вихід працював.

Савош Сервіс

Активний учасник
175 202
Спробуйте прошити проци перевіреними прошивками та обов'язково оновиться через додаток, в мене без оновлення зарядка не йшла, вихід працював.
Та справа а тому, що там оригінальна прошивка стоїть саме на процесорі що 220 і за зарядку відповідає. Оновлення теж стоять всі

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock