• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Delta 2 Не вмикається реле 220в

Савош Сервіс

Майстер
201 236
Потрібна допомога, на реле приходить лише 7в, коли запускаю 220в без реле то є 14в на клемах, вставляю на гарячу реле і реле клацає, напруга тримається 14в. Вже транзистори поміняв, резистори інші поставив зменшив опір я вже хз куди дивитись, підкажіть можливо я щось пропустив 1231612315

Porter

Інженер-супервайзер
1,275 1,770
Власне. Дивитись звідки заживлюється реле і в якому місці просадка.

Савош Сервіс

Майстер
201 236
Дивно, що коли кидаю перемичку gnd напряму нічого не змінюється, і навпаки коли кидаю перемичку на + теж нічого не змінюється.

Савош Сервіс

Майстер
201 236
Та u14 не чіпав, там ж проц. Можливо проц трішки поплів, бо тут лінії 5в 15в були всі закорочені керамікою. Всі компаратори і підсилювачі в короткому були. Осколками побило дисплей і от така біда. 7в з'являються, буду мабуть підсилювач ставити колхозити, бо все вже поміняв, доріжки дзвоняться, а от сигнал з проца наче слабкий.

elek

Інженер
368 183
Спробуйте феном на проц, іноді помога скоріше несправність виявити....
потім прошити спробуйте та онивить не забудьте, бо буває после "проши", то одне то друге не робе.....
Ну і якщо напругу піднімите, і як що нічого не вийде, тоді проц.....
Гадаю в Вас досвід не маленький....... Сам такий, як застряну десь "у лабіринтах" пошуку, а "воно" тут виявляється, не далеко...:)

Савош Сервіс

Майстер
201 236
Кароч, виправив це тим, що додав електроліт від + 15в на ніжку реле кудитпід час команди замикається gnd. І все працює, так зробив бо було дивним те, що коли впаяне реле то схема не могла наче замкнутись на 100% і була напів закрита, а як тільки вийняв і вставив реле то все ок схемка замкнулась і там 13в постійно без просадок і реле як треба клацне коли вставиш. Електролік вирішив проблему, це якщо комусь буде потрібно, мабуть десь кераміка обірвана була.

Kovalsky

Активний учасник
157 92
Я правильно пам'ятаю (???) – там 12В береться від обмотки маленького трансформатора і далі – однонапівперіодний випрямляч (з дуже поганим сигналом). Кондер його покращив. Ви не дивилися сигнал живлення на осцилографі? Можна було виставити тригер за сигналом реле.

Савош Сервіс

Майстер
201 236
Я правильно пам'ятаю (???) – там 12В береться від обмотки маленького трансформатора і далі – однонапівперіодний випрямляч (з дуже поганим сигналом). Кондер його покращив. Ви не дивилися сигнал живлення на осцилографі? Можна було виставити тригер за сигналом реле.
Там 12в беруться від 420в, там шимка стоїть з дроселем, там купа кз була на платі, на кожній лінії окрім 3.3в була закорочена кераміка. Сигнал нормальний приходив, але десь мабуть щось поплило, можливо кераміка якась втратила ємність я нз, і так багато часу на ту станцію потратив, вирішив так обійти, і все працює, і це надовго

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock