• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Delta 2 Max, згорів запобіжник зарядки від мережі, але все ціле, на розряд робе.

RPetrovich

Учасник
86 84
Вітаю. Станція майже нова, стояла на резерв в домі, переключали через автомат трьохпозиційний.
Розряд робе, заряд ні, пише оверлоад.
Розібрав, визвонив згорівший 12А запобіжник, всі транзистори цілі, реле робочі 2міліома опір контактів, предзарядний резистор цілий.
Подав 220 через лампу 100вт, реле проклацали, напруга піднялась до 260в, при лампі 1000вт, вже включилась накачка, зарядило до 450в.
Ніби все гуд, але шось же спалило дебелий запопіжник, 12А миттєво згорає десь при 20А, підкажіть на шо звернути увагу.
Глянув теплаком, грієтся тільки R218, це коло снабера, транса на власні потреби від мережі, 60градусів десь, може і нормально це.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Типова ситуація з перевантаженням байпасу. Станція заряджалась + навантажили вихід. Сумарна потужність більше дозволеного.
Випадок не частий але на той раз вам повезло.

santv18

Учасник Platinum
316 499
Варистор теж огляньте уважно. Міг бути короткочасний перекос фаз, через обрив нуля, "плаваючий нуль" (поганий контакт нуля). Через що могла вальнути завищена напруга на станцію. При невдалому перекосі до 350В може бути.

RPetrovich

Учасник
86 84
Добре, валючю на заряд взборі, коли світло дадуть. Зарядна потужність була 1200Вт і про бойлер власник говорив, мабуть перенавантажили(написав з третього разу:)).
Варистор оглянув, не біт не крашен.

RPetrovich

Учасник
86 84
Зібрав, робе нормально.
Мені здаєтся згорів запобіжник не через перенавантаження, а через дроти яким власник нуль постійний робив, треба не переплутати з фазуванням, якшо переплутати то буде кз, як на мене краще через лампу то занулення для котлів робити.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock