• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Delta 2 MAX ремонт після вилки-вилки

DeVolf

Новий учасник
1 0
Доброго дня
В результаті первинної виявили мертві ключі нарізання синусу (CRG60T60AN3H 4шт, D-S пробиті), три мертвих драйвера синуса та виправляча (NSI6602AD замінили всі чотири, ESD діоди між ногами 16 15 14 та 11 10 9 пробиті). Замінили, інвертор став запускатись, але без навантаження - зразу уходив в помилку, а з навантаженням працював, напруга мультиметром скакала, на осцилографі підбита синусоїда. Причина несправний стабілітрон 18В D3 (BZX384-b18 SOD-323?), втулили більше скло. Тепер синус красивий всі полуперіоди на місці, пробували зарядити - оверлоад. З розетки встигав брать до 400 ват і виходив в overload, мордою показував меньше. Таке як U10 (TP181A3-CR 9A3*) загинула підчас тестів через неправильну послідовність підключення розємів і не вимкнуту BMS або морду. З характерного підшмалений пін GND керування інвертором з морди. Причина можлива в тому що конденсатори зарядились від підключеного "+" до інвертора, через "-" морди, поки силовий від батареї був відключений. Після заміни U10 заряд працює штатно, інвертор також працює без нарікань.

Тепер (або з самого початку) USB не вмикається - кнопка засвічується і тухне, та DC 12v - зовсім не засвічується.
Яка можлива причина такої поведінки і що можна подивитись ще?

stritserver

Новий учасник
3 0
Тепер (або з самого початку) USB не вмикається - кнопка засвічується і тухне, та DC 12v - зовсім не засвічується.
Яка можлива причина такої поведінки і що можна подивитись ще?

у мене була така проблема на платі сонця поміряй напругу 3.3 v в мене замість 3.3v було 1v поведінка була така сама .

Serios

Майстер
257 368
Здається на морду повинні приходити 24 вольти з верхньої плати, перевірте.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock