• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Delta 2 max, після зустрічки

Chessmen

Новий учасник
40 16
Доброго дня, потрапила мені в ремонт, дельта 2 Макс після зустрічки, вилетіли транзистори 190n65 та драйвери, nsi6602, але також вигоріла обв'язка яка за них відповідає, а сама елемент d40, через це, не має зв'язку транзистора та драйвера. Намагався замінити схожим діодом з плати дельта Макс, але без результату, якщо хтось стикався з подібним, можете допомогти опізнати елемент, і розповісти чому немає зв'язку драйвер транзистор

Вкладення

• IMG_20251128_123534_577.jpg
    IMG_20251128_123534_577.jpg
    4.1 Mб · Перегляди: 92

santv18

Учасник Platinum
316 499
Ви резистори по затворам перевірте, вони точно обірвані. На сусідніх транзисторах аналогічна обвязка.

RPetrovich

Учасник
86 84
То звичайний швидкий діод 1n4148w, можна замінити на BAS16H він трохи потужніший в корпусі SOD123F
Після зустрічки краще міняти всі транзистори по високій частині і 4 драйвери, іноді і низька частина вилітає теж, і шоб все було оригінальне, можна аналоги але не підробки, підробками майже всі торгують, крім космодрома.

Останнє редагування:

Mtv

Майстер
285 440
я ще буваю інколи замовляю на radiopulse (Запоріжжя ) завжди оригінальні запчастини ,
але єдине через що рідко там замовляю ціна трохи дорожча, і мінімальна сума замовлення на сьогодняшній день 1000 грн.

RPetrovich

Учасник
86 84
Іmrad один раз була підробка, original components зачасту ціна зависока, і вибір малий, і в космозромі вибір хоч і великий але зачасту чогось веодно нема, наприклад зараз нема NSI6602 і більшості транзисторів, але є аналоги транзюків. І я Харковчанин, космодром за 2км від мене)

Chessmen

Новий учасник
40 16
я ще буваю інколи замовляю на radiopulse (Запоріжжя ) завжди оригінальні запчастини ,
але єдине через що рідко там замовляю ціна трохи дорожча, і мінімальна сума замовлення на сьогодняшній день 1000 грн.
Я часто замовляю у цього продавця, і мені не говорили за мінімальну суму замовлення, хоча вона буває і 500 грн, і дешевше, а за драйвера і транзюки 60t60, останні я забрав, так як багато екошок було з зустрічкою
Допис оновлено:

То звичайний швидкий діод 1n4148w, можна замінити на BAS16H він трохи потужніший в корпусі SOD123F
Після зустрічки краще міняти всі транзистори по високій частині і 4 драйвери, іноді і низька частина вилітає теж, і шоб все було оригінальне, можна аналоги але не підробки, підробками майже всі торгують, крім космодрома.
Вони продаються в звичайних радіо-магазинах, чи їх лише замовляти?

Mtv

Майстер
285 440
Я часто замовляю у цього продавця, і мені не говорили за мінімальну суму замовлення, хоча вона буває і 500 грн, і дешевше, а за драйвера і транзюки 60t60,
це буквально декілька днів назад ,кинув в кошик пару транзисторів перейшов до оплати а там повідомлення :
мінімальна сума оплати 1000 грн.

Вкладення

• 1000.png
    1000.png
    126 Кб · Перегляди: 44

oversize

Активний учасник
169 118
купував декілька разів на inda.com.ua начебто все ок) та й цінник гуманний) на sibaris теж не погано)

на radiopulse багато чого купував усе 100% оригінал!
Допис оновлено:

на РКС купую більш оснастку у тому числі жала до паялки JBC245 939.

Mtv

Майстер
285 440
на РКС дуже зручно що є фільтр по параметрам , особоливо коли шукаєш аналог транзистора по основним характеристикам.
"вивалює" тобі список , і одразу видно що є в наявності.

santv18

Учасник Platinum
316 499
купував декілька разів на inda.com.ua начебто все ок) та й цінник гуманний) на sibaris теж не погано)
На inda.com.ua підробку продають, не рекомендую там брати. Колега там пробував замовляти.
Допис оновлено:

Вони продаються в звичайних радіо-магазинах, чи їх лише замовляти?
Дивні у Вас питання. Як правило у майстрів або нові подібні діоди лежать прозапас вже куплені, або є купа донорів з яких можна випаяти.

oversize

Активний учасник
169 118
значить мене пронесло) як раз купував там pn7113 робочі були. А взагалі то цей магаз якщо зовсім ніде немає.

Mtv

Майстер
285 440
Дивні у Вас питання. Як правило у майстрів або нові подібні діоди лежать прозапас вже куплені, або є купа донорів з яких можна випаяти.
або на самий.... самий крайній випадок звичайні 1n4148 скляні
але то буде виглядать не гарно і халтурно , але працювать буде)))

Chessmen

Новий учасник
40 16
На inda.com.ua підробку продають, не рекомендую там брати. Колега там пробував замовляти.
Допис оновлено:

Через деякі проблеми припинив цим займатися майже рік назад, а зараз попросили повернутися, тому ще не назбирав донорів

Mtv

Майстер
285 440
Допис оновлено:
fgh60n60smd вчора звідти прийшли, вже стоять в інверторі...
на вигляд начебто як оригінальні (звіряв по корпусу з транзистором з космодрому) і по ємності характеристики схожі
надіюсь попрацюють.

oversize

Активний учасник
169 118
fgh60n60smd вчора звідти прийшли, вже стоять в інверторі...
на вигляд начебто як оригінальні (звіряв по корпусу з транзистором з космодрому) і по ємності характеристики схожі
надіюсь попрацюють.
крім pn7113 там купував ще транзюки на блюпалм, по внутрішьньому супротиву та ємності однакові з тими що вижили в станції.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock