• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Delta 2 (efd330) просажено 15 вольт, нема керування реле

mr.franko

Новий учасник
27 8
Вітаю! Був пробитий проц, замінив, залив дампи. Також були згорівші три tp2812, стабілізатор 3.3 вольта, стаб 5 вольт. Замінив, але, нема стабільних 15 вольт, просажується до 2х в, а якщо подаю 15 з Лаба, реле не клацають, і індикатор розеток без помилки просто вимикається. Прошу не матюкати, в такі дебрі не часто лізу, але хочу розібратися. Схем я так розумію немає, підкажіть де 15 вольт формується? І можливо хтось зтикався вже з подібним? Дякую

Mtv

Майстер
285 440
Шукайте на платі невеликій імпульсний трансформатор.
Там формується декілька напруг, в тому числі 15 в.

victop

Новий учасник
12 10
Можливо tp2412?
А 15в в кінці формує
eta1467 sot23-6. Знаходиться з іншої сторони плати, під мікросхемою яка з 400в понижає. І доволі часто виходить з чату.

oversize

Активний учасник
169 118
теж була(ще до речі недоремонтована) така "ситуація", був у КЗ кондер С15.
Допис оновлено:

та цікаво те що в КЗ ще С317 фільтрація живлення після запобіжника ДЦ-ДЦ прикурювача та С344 ДЦ-ДЦ живлення ЮСБ(24Вольта).

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock