• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Delta 2 EFD330 Не сбрасывается пренудительно с кнопки панели

elek

Майстер
291 117
Привет всем!
Не могу сбросить принудительно при выкл. станции нажать и удерживать пока не выключится и снова включится.
Из-за этого не могу подключится приложением, т.к. посит сделать сброс
Панель MR330-UV-PD-V2.0.1, хотел считать пошивку ST-link не конектится с процем N32G435.
Може кто решал ьакую проблему?

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Не решается, решения нет на сегодняшний день

dimon7644

Новий учасник
48 12
Привет всем!
Не могу сбросить принудительно при выкл. станции нажать и удерживать пока не выключится и снова включится.
Из-за этого не могу подключится приложением, т.к. посит сделать сброс
Панель MR330-UV-PD-V2.0.1, хотел считать пошивку ST-link не конектится с процем N32G435.
Може кто решал ьакую проблему?
Вітаю, вирішили проблему із скиданням?

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Пробували, не дає результату. + це проблемно бо там процесор Nation

Serios

Майстер
257 368
В моїх випадках виходило робити скидання... після того, як станція була повністю відремонтована. Електрично та програмно.

elek

Майстер
291 117
На разі ще одна попалась. Було прі включені OVERLOAD.... Транзюки политіли
Відремонтував сілову частину. Зарядка йде, вихода ніяки не роблять. Не сбрасується...... не конектиця з прилож.
Замінив морду с другої станції, законектився, обновився, - усі вихода запрацювали.
Підкинув рідну морду, також все працює...
Так і оставив...... що з ними таке?
Но болячка точно у голові

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Якщо в додатку ввімкнена функція "АС олвейс он" - вона не дає себе скинуть, перевірено на декількох станціях, можливо в нових прошивках поправили, перевіряв десь з рік назад.

• Лайк
Реакції: elek

!!!Vlad!!!

Новий учасник
14 10
Вітаю , знайома ситуація, також було з overload , не скидалась , перепрошив st-link v2, без заміни GD32, і все коректно скинулось , зміг оновитися до актуальної версії.

Вкладення

• MR330-PSDR-V1.0.4 GD32F303 RCT6 (OK) — копия.bin
    256 Кб · Перегляди: 25

TarasGV

Новий учасник
14 2
Я правильно зрозумів, що є панелі з разними контроллерами та N32G435 рішення досі немає, окрім заміни панелі?

igortemi

Новий учасник
5 6
Доброго дня. Може пiдкажете. Панель Delta 2 mr330-uv-pd-v2.01 на N32G435. Панель працює, але неможливо з'єднатись по блютуз і підключити вай-фай в додатку екофлоу. При скануванні блютуз мережи за допомогою телефону (не знаходячись в застосунку екофлоу) блютуз панелі бачиться та при спробі з'єднання загоряється на 3 сек синій світлодіод. В застосунку станція не бачиться. Скидання станції по дефолту робив багато разів. Проблема вирішена, станція була додана в інше пространство в аккаунті.

Вкладення

• mr330-uv-pd-2.01-nation128.bin
    128 Кб · Перегляди: 10
Останнє редагування:

arhimag777

Учасник
63 60
Есть у кого прошивка на дисплейном модуле MR-UV-PD-V2.0.3?
У меня он погорел. На вторых дельтах считать не удается. Мой st-link даже не коннектится. Обычно когда стоит бит защиты, хотя бы он соединяется с процом

igortemi

Новий учасник
5 6
Есть у кого прошивка на дисплейном модуле MR-UV-PD-V2.0.3?
У меня он погорел. На вторых дельтах считать не удается. Мой st-link даже не коннектится. Обычно когда стоит бит защиты, хотя бы он соединяется с процом
Я зчитував mr330-uv-pd-v2.01 на мікроконтролере N32G435 J-linkом. З двох однакових за версією плати панелей зчитати вдалось тільки одну, інша -- залочена

arhimag777

Учасник
63 60
Я считывал mr330-uv-pd-v2.01 на микроконтроллере N32G435 J-link. Из двух одинаковых по версии платы панелей считать удалось только одну, другая – залочена
Пробывал залить 2.0.1. На ней не работает. Так-же себя ведет морда.
На ней только включается подсветка и нет надписей, сброс через кнопку не работает, юсб порты не включаются. А вот зарядка и выходы 12 и 220 работают. Дисплей точно рабочий, проверял на другой морде.

igortemi

Новий учасник
5 6
Пробывал залить 2.0.1. На ней не работает. Так-же себя ведет морда.
На ней только включается подсветка и нет надписей, сброс через кнопку не работает, юсб порты не включаются. А вот зарядка и выходы 12 и 220 работают. Дисплей точно рабочий, проверял на другой морде.
На всяк випадок, я затер останні цифри серійного номеру (починається з адресу 1F000) нулями

• Лайк
Реакції: Mtv

arhimag777

Учасник
63 60
Да я заметил, там 303030 стоят=)
J-link ом какой программой считывал? Родной j link rtt?

Lelayy2024

Учасник
68 80
MR330-UV-PD-V2.0.1 від Delta 2
Світяться всі сегменти при включенні станції
Інвертор, DC, підключення до смартфону- все працює
Прошивка остання(немає куди оновлювати морду)
Поліз зчитати (J-Link`ом), не вичитує

Стер, а заливається прошивка з помилкою
От і думаю, чи є сенс шукати N32G435CBL7

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock