• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

DaxtromnSC HFK 3500-24

erroos

Новий учасник
32 12
Допоможіть розібратись, бо щось в мене зовсім лижі не їдуть.
Анамнез: працював працював, видав помилку яку не встигли подивитись та вимкнувся, більше не вмикається.
Діагностика: при запуску від ЛБП їсть 30 мА десь 2-3 секунди і все. Заміри на первинному блоку живлення показують що він запускається і дає 150 в на плівковий конденсатор. З нього вже має заживитись шимка вторинного блока живлення. Для її старту потрібно наче як +-8 вольт. Формується ж лише 3 вольта. Формується + через 50 кОм резистор на колектор польовика, а мінус через резистор 0.5 Ом одразу на конденсатор. База польовика через каскад діодів(?) йде на оптопару та завязується на 1 пін шимки UC3845B (compensation). Вся обвʼязка в нормі, пробитого на платі взагалі не знайшов. Окрім цієї самої шимки, хоча не впевнений коли саме вона вийшла з ладу, бо побачив я це вже коли її випала від безвиході, бо на платі я заниженого опору між контактами живлення шимки не побачив. Заміна шимки ніякого результату не дала.
Далі цікавіше, якщо дати окремим блоком живлення на цю шику напругу більше 9в наче. Інвертор вмикається, починає жерти 400 мА та постійно пищіть. Жодних коротких по живленням не знайшов. Після такого запуску маю всі напруги на платі керування, проте SG3525 навіть не намагається запуститись. Хоча окремо, від ЛБП, при замиканні оптопари починає генерувати імпульси.
Чи це мертвий проц, чи прошивка злетіла? Єдине що поки в голову приходить

Вкладення

• IMG_1206.jpeg
    IMG_1206.jpeg
    1.8 Mб · Перегляди: 21
  • IMG_1204.jpeg
    IMG_1204.jpeg
    2.3 Mб · Перегляди: 21
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock