Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.
Добрий день. Я правильно зрозумів, це прошивка інвертора? Мені потрібна прошивка передньої панелі)Це перевірена з gt1500, але там 2 ревізії станції, зелена та червона, плати інвертора в них різні це з червоної, ламп лежить давно навіть не пам'ятаю шо то за проц був
В мене, на жаль, зелена((Це перевірена з gt1500, але там 2 ревізії станції, зелена та червона, плати інвертора в них різні це з червоної, ламп лежить давно навіть не пам'ятаю шо то за проц був
Так це інвертор, морди немаДобрий день. Я правильно зрозумів, це прошивка інвертора? Мені потрібна прошивка передньої панелі)
Мені потрібна прошивка передньої панелі)
В мене теж зелена - лежить з випаленим інвертором. Якщо почекаєте трохи - у вихідні спробую прочитати морду.В мене, на жаль, зелена((
На жаль інвертор зчитати не вийшло, в мене прошивка закрита((PS: а якщо ви спробуєте прочитати дамп свого інвертора - я буду дуже вдячний.
Вітаю. Ну що, у вас вийшло зчитати?В мене теж зелена - лежить з випаленим інвертором. Якщо почекаєте трохи - у вихідні спробую прочитати морду.
Ми розуміємо, реклама дратує!
Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.