• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Choeteh bs006 2000W потрібна прошивка контролера інвертора

Memory_OFF

Новий учасник
2 0
Допоможіть знайти прошивку контролера інвертора TMS320 ( F28034PAGT) під зарядну станцію Choeteh bs006
Допис оновлено:

Можливо хтось знімав прошивку з робочої станції, або можливо в когось є зашита плата інвертора
Допис оновлено:

Або можливо в когось є донорська плата контролера інвертора SYD-NO29-MCU VER: 1.2?

Останнє редагування:

F.O.V

Учасник
75 54
Добре. Якщо Ви впевнені що у Вас дійсно не працює суб модуль на техасі, Ви би описали своі дії, як прочитали прошивку з свого проца, виклали би сюди на подивитися, читається вона чи ні, може стерта зовсім. Я розумію що таке XDS100, є ще 200 та 500, особисто в мене його немає, можна замовити в китаї, та ще порібно мати на руках таку станцію. Починайте, та потрошки народ підтягнеться..... До речі, як зрозуміли що діло в ньому7

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock