• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Choetech BS065 (1800w)

tolik.chuk

Новий учасник
11 2
Рандомно вимикалась та вмикалась генерація інвертора ( вимкнулась-через пару сек. знову увімкнулась). Раз в годину або частіше, тобто рандом. Дежурка внормі, все ціле. сигнали на ключах, на виході вгормі. Можливо це типова проблема?хто зустрічався з таким, можливо підскаже.

1000008618По легенді, таке почалось після під'єднання чайника. Девайс використовували військові. По нутрощам видно що апарат майже новий, без пилу.

Зараз пропала індикація відсотків заряду(показує 188%) та станція вимикається після декількох хвилин роботи повністю автоматично.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Мало інформації... Що значить"вимкнулась-через пару сек. знову увімкнулась" це по факту чи по індикатору? Якісь помилки в цей час?
Дивний відсоток - що хз комумікацією морди і БМС? Що по факту на батареї робиться? Короче, діагностуйте, шукайте закономірності ітд.

Останнє редагування:

tolik.chuk

Новий учасник
11 2
Мало інформації... Що значить"вимкнулась-через пару сек. знову увімкнулась" це по факту чи по індикатору? Якісь помилки в цей час?
Дивний відсоток - що хз комумікацією морди і БМС? Що по факту на батареї робиться? Короче, діагностуйте, шукайте закономірності ітд.
Вмикаю АС вихід, починається генерація. Все ок, під'єднав лампочку, горить. Потім в якийсь момент генерація зупиняється, лампочка тухне, клоцає реле, потім через пару секунд генерація вмикається знов сама по собі. І так по колу.
Допис оновлено:

Помилок немає, просто генерація стартує і потім відбувається те, що я описав.

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Гарно. То діагностику інвертора зробити замісь вас заочно? Пропадає на якому етапі? ДЦ шина провалюється чи ні? Що з вторинними живленнями в момент проблем? Яке реле і чому клацає?
Що з "нормою сигналів на ключах" в момент проявлення проблеми? Що ви зробили для пошуку причини проблеми?

tolik.chuk

Новий учасник
11 2
Ні в якому випадку я не прошу робити за мене діагностику, пане Porter. Я розумію, що заочно на відстані це зробити неможливо! Я прошу лиш по можливості направити мене в правильне русло, якщо хтось стикався з такою проблемою!

Сигнали провалюються на ДС теж. З вторинним живленням думаю все ок в періоди припинення генерації(я не встиг провести більш досконалу діагностику через те що сама по собі станція почала себе вести по іншому, як я описав - відсотки заряду стали 188% і станція почала вимикатись повністю через приблизно 5 хв після увімкнення).

Релюшка клоцає, яка комутує вихід інвертора на розетки.

Serios

Майстер
257 368
А подивіться в бік струмомірів, транс струму або мікросхема, може там біда і воно все блокує.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock