• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Choetech bs004 потрібно номінали на платі інвертора

vlad2000994

Новий учасник
3 0
Доброго здоров'я попала в руки зарядна станція choetech bs004 після інших майстрів, не видавала 220, процесор живий, slm210 живі, транзитори і резистори замінені, все на платі ціле але при включенні 220 це характерний писк пробує включитись і випадає в помилку при цьому нічого не пробиває. Побачив в відео що відрізняється конденсатор c26 і дросель l1, тому питання полягає в тому чи є в когось номінали або така плата на донорі що замовити ці запчастини. Дякую за увагу. Всім вдалих ремонтів)))Photo 2025 11 07 09 43 46

Андрійбро

Новий учасник
45 46
Були такі станції в ремонті ноиінали цих запчастин не знаю , але уважно перевірте SLM2110 чи немає кз. між 1-2-3 ніжками і 6-7-8 , і ще в мене було дросель торкався в сосідній менши дросель

vlad2000994

Новий учасник
3 0
Дякую за пораду, але вже замінив SLM шоб бути точно впевненим, всю плату під мікроспопом оглянув, випаював один край шоб п
Були такі станції в ремонті ноиінали цих запчастин не знаю , але уважно перевірте SLM2110 чи немає кз. між 1-2-3 ніжками і 6-7-8 , і ще в мене було дросель торкався в сосідній менши дросель

еревірити чи все відповідає номіналам, залишилась тільки ця теорія)

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock