• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Прошивка Choetech-bs004/oukitel p501

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Дамп злитий з робочого інвертора oukitel p501, повний клон choetech bs004, не зрівнював тільки дисплейної плати.

Вкладення

• fromworkinv.bin
    16 Кб · Перегляди: 34

alek

Учасник
58 18
Не работает плата синуса с этим дампом. У кого как?

presner333

Новий учасник
9 0
Прошивка ідентична робочій станції BS004, щойно заради цікавості розібрав робочу станцію і зчитав з неї прошивку, зчитував через ST-LINK V2 програмою STM32CubeProgrammer
Записати нову мікросхему не вийшло, скоріш за все китайці прислали перемарковану мікросхему (не пишеться та не очищується)

alek

Учасник
58 18
Поделитесь вашим дампом, будьте добры, проверю. Две станции с фронта стоят с пробитыми процами платы синуса.

Останнє редагування:

presner333

Новий учасник
9 0
Зараз закину
Маркування розпіновки на платі синуса неправильне
SDIO
SCLK
GND
VCC
Допис оновлено:

+

Вкладення

• CHOETECH.bin
    16 Кб · Перегляди: 35

alek

Учасник
58 18
Зараз закину
Маркування розпіновки на платі синуса неправильне
SDIO
SCLK
GND
VCC
Допис оновлено:

+
Проверил ваш дамп, плата так же не работает. Заливал прошивку STM32 ST-LINK Utility / STM32CubeProgrammer, результат = 0.
Так понимаю, вы смогли разобраться с подключением к флеш, надеюсь вы сможете корректно считать и проверить на рабочем аппарате, очень надеюсь.

presner333

Новий учасник
9 0
Прошивка ідентична,в stm32 cube можна порівняти два файли вище і той що я скидав,вони ідентичні
Замовив нові мікросхеми в Україні, дві з Алі не пишуться та не стираються
В мене на платі синуса було багато спалених елементів окрім мікроконтролера, треба перевіряти кожен елемент
Приїдуть нові мікросхеми та програматор GDLink відпишу результат

alek

Учасник
58 18
Прошивка ідентична,в stm32 cube можна порівняти два файли вище і той що я скидав,вони ідентичні
Замовив нові мікросхеми в Україні, дві з Алі не пишуться та не стираються
В мене на платі синуса було багато спалених елементів окрім мікроконтролера, треба перевіряти кожен елемент
Приїдуть нові мікросхеми та програматор GDLink відпишу результат
Теж на днях замовив GDLink, чекаю, можливо ST-LINK некоректно пише ці мікросхеми.

presner333

Новий учасник
9 0
STM32CubeProgrammer не має в бібліотеці підтримки мікроконтролерів GigaDevice
Тому і не виходить його за допомогою цієї програми прошити
Буду шукати чим можна зашити прошивку

alek

Учасник
58 18
STM32CubeProgrammer не має в бібліотеці підтримки мікроконтролерів GigaDevice
Тому і не виходить його за допомогою цієї програми прошити
Буду шукати чим можна зашити прошивку
Заменил полный аналог на STM32F030, прошил ST-LINK Utility, без проблем, но плата так же не оживает.

1735943274391

akoste13

Учасник Platinum
309 454
Я зливав st-link звичайним. З 4 станцій з пробитим процессором - запустив тільки одну. Шукайте проблему в обвязці, там горить так що плакати хочеться, я їх просто перестав приймати в ремонт.

terminal2

Новий учасник
32 32
Доброго времени. Может, у кого есть прошивка слитая jlink или gdlink или pwlink. Поделитесь. Я перепробовал все прошивки этой и соседней темы. Видать stlink что, то не так считывает. Имею все программаторы. Имею новые процы. Поднял весь инвертор. После прошивки, данными прошивками , на одном драйвере два сигнала LO на втором два HO. Станция choetec bs 004

presner333

Новий учасник
9 0
Доброго дня
Пробував також зливати через PWLINK результат ідентичний не запускається, але адресація пам'яті PWLINK відрізняється від STLINK
Можливо окрім прошивки ще якимось чином потрібно прошити загрузчик (bootloader)

terminal2

Новий учасник
32 32
St link, по умолчанию не поддерживает. Этот процык. У меня разные прогеры есть. Но нет родного проца. В нем дыра большая. Пробовал бы слить всеми подряд. И сравнить, в чем разница. Можете скинуть дам, который вы делали pwlink. Хочу сравнить с теми, что тут уже есть.

alek

Учасник
58 18
Маю прошиті мікросхеми до цього інвертора, кому потрібно, можу продати, пишіть в ЛС.

terminal2

Новий учасник
32 32
Напишите цену. И все будут понимать целесообразность ремонта, чего скрывать! Тема ж про эту станцию. И форум вроде как для мастеров. Простой обыватель не будет не прошивать и не искать проц прошитый. Они и не имеют понятия, что это и зачем. Микросхемы на алике нашёл ,ориг 4$-5 штук. Надо кому ссылку скину. Прогеры под них от 12 $ . Так жэ скину ссылку. Бесплатно. Их не так много. Чтоб прошивка стоила космос. Это не бренд, который многие хотят чинить. Я так полагаю ценник должен быть соответствующим. Все хотят прикурить, помочь и тд. Спасибо. Если хотите в коммерцию, то положите с инструкцией в архиве на обменник , заархивируйте с паролем и просто продавайте пароль. Как это работает в телефонном мире. Я в теме, там так . Плюс ссылка на Ютуб. Считаю это правильным. По поводу потом ухода в мир, то в любом случае, это появится , мне зайдет очередная без стоп бита, Я солью и кину в общак. Для общих нужд. Я зарабатываю на ремонте!

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock