• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Bypas для Xiaomi 13T Aristotle EDM

Савош Сервіс

Активний учасник
153 172
Вітаю, чи може хтось зробити байпасом xiaomi 13T Aristotle ?? Заблокований серверами xiaomi, це велика партія телефонів які заблоковані за несплату кредиту скоріш за все або крадені. В мене один такий. Повністю новий.

Сервера піратські зараз offline, особливо на дану прошивку яку чомусь відносять до china. І тому всі програми які раніше робили байпас для цієї моделі зараз вимкнені.

Можливо хтось знає рішення, я не маю багато досвіду в цьому, попросив араба який їх розблоковував раніше зараз він теж не зміг

uploads

Інженер
434 191
привіт
напиши версію прошивки, регіон,і фото блоку
опиши чим пробував робити якщо пробував

Савош Сервіс

Активний учасник
153 172
Ой пробував всі на на екрані, і араб ще якісь свої пробував програми, пробував пів дня робити, а потім показує мені що не вийшло ботсервера вимкнені спеціально для цієї моделі. Спочатку на інталійській мові писало про блокування, типу зверніться в поліуію і тд, але потім після кількох вайпів через рекавері на англ. Робив все через brom режим, але програма як тільки доходить до розблокування видає помилку і все
84998500850284978498

Останнє редагування модератором:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock