• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Brevia Article 31000, Завжди 0%

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Бревіа артикул 31000. За словами власника простояла 2 роки після чого не заряджається.
По факту при включенні моргає морда.На зарядці індикація процесу і 0% є, струму не бере, Є сліди/мітки спроби ремонту.

АКБ в розряді 2,6 В. сильних перекосів нема, комірки не дуті, опір на пару менше міліома, БМС і морда не паяні. На БМС світиться зелений Д12 і періодично швидко моргає Д2
Підзарядив АКБ від ЛБП, станція стала на зарядку, потужність бере, зарядилась штатно до 16,6 (3,32) В. на комірку. В процесі зарядки відображення потужності адекватне але постійно 0% і інколи на секунду проскакувало 100%
В кінці заряду залишилось 0%. Станція вмикається всі виходи працюю. Із дивного хіба АС на ХХ бачить 90 ВТ але при включенні лампи 200 ВТ відображення потужності 200 Вт.

БМС комунікує з мордою трьома оптопарами. З морди U7, постійно низький. Яке призначення її? U3 з морди U4 на морду - обмін даними, чіткий, присутній в обі сторони.
Помітив, що як батарея іде в сон - морда не вмикає її, станція не вмикається. Тут, мабуть вивчати керування на U7 з морди, Але ніяк не можу зрозуміти чому постійно 0% з присутнім обміном.
Потрібні ваші міркування. Дякую

Останнє редагування:

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
Прошити? Не зустрічав прошивок на них поки... У мене UA1101L_BMS_VAZ_UA2_1118

Я поки розбираюсь з включенням станції. Окремої кн. Вкл. нема, значить підтяжка має бути на всіх і проц морди заживлений. Як і кудою при БМСці в сні?
+АКБ прямий, мінус рветься БМСкою. Прямого мінуса на морду я не найшов. Як і кудою має заживлюватися проц в режимі очікування на виключеній станції?
П'ятий пін на морді кудись іде. На БМС явно не задіяний, принаймі його призначення мені поки не зрозуміле.
Допис оновлено:

Помітив закономірність: якщо станцію вимкнути, через 20 - 25 секунд морда короткочасно блимає підсвіткою дисплею АБО підсвітка засвічується на постійно.
Якщо блимнула - станція нормально включчиться і працює (за вийнятком 0%)
Якщо підсвітка світиться постійно - нема жодних реакцій на кнопки до передьоргування силового живлення морди. На зарядку в такому стані стає, засвічує індикатор але не вмикаються інші функції.

По суті виходить, що морда зависає у виключеному стані.

Тепер питання, морда зависає, бо не знімається силове живлення з БМС чи сама по собі.
Коли і як в цій моделі має йти в сон/обезточуватись АКБ???
Допис оновлено:

Застав момент, коли помітив, що БМСка в сні (всі діоди загашені). В такому стані станція активується кнопками, вмикається і працює.
Нічого поміряти не встиг не додумався...
Правильного рішення для ремонту не знаю. Костильом бачу перемикач, що рубатиме силове на морду. З ним хоя якось тай можна користуватись...

Вкладення

• IMG_7241.JPG
    IMG_7241.JPG
    151.3 Кб · Перегляди: 5
Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock