• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

BMS zendue superbase pro 1500

sergs

Новий учасник
26 18
Знайшов в ногах плати процесора інвертора сажу (швидше за все від вибуху ШИМ мікросхеми БЖ ремон попередників) або заряд через вхід сонця до 1% допоміг запустити заряджання. Доречі на конденсаторі зараз напруга в режимі заряджання 410В, в режимі інвертора 390В.
Всім дякую.

Levsha_88

Новий учасник
10 4
Доброго дня, в ремонті станція, проблема наступна, згорів резистор ПП, після заміни потужність зарядки 90 Ватт, інвертор працює нормально. Підскажіть куди копати, дякую.

sergs

Новий учасник
26 18
Спробуйте розрядити до 0%, з 0 до 2% повинен брати 300Вт, потім максималка.

sergs

Новий учасник
26 18
Прошивки мікросхем BMS SuperBasePro 1500
Можливо комусь знадобляться.

Вкладення

• BMS.zip
    5.1 Кб · Перегляди: 14

sachach

Учасник
57 78
Пусть удалит с приложения станцию. А Вы подключитесь и проверите.

petro67

Новий учасник
10 4
Всім вітання з Великоднем. Питання , хто як відновлює ткі прогари? Думаю сверлити і зєднувати верхню доріжку з низом якось.

Вкладення

• IMG_2214.jpeg
    IMG_2214.jpeg
    1.3 Mб · Перегляди: 21
  • IMG_2213.jpeg
    IMG_2213.jpeg
    2.1 Mб · Перегляди: 21

Porter

Інженер-супервайзер
1,181 1,586
А нема особливо варіантів... Вирізати до живого (бо вуглець - провідник, навіть на низьких напругах. Тому воно часто горить наскрізь). Далі відновлювати доріжки. І, конкретно в такому випадку, тре пам'ятати про тепловідвід. Я використовую мідні пластини і/чи додаткові шини з напаюванням по площі на сусідні полігони для відведення тепла. Буває, що розпаяні не всі транзистори, тоді можна використати вільні місця. Або, якщо доступні потужніші - ставити їх, з розрахунку на меншу к-сть для того самого струму. * важливо в плече ставити всі однакові.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock