• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

bms jikong jk-pb2a16s20p v19 200/350a доброго подскажите как формируется с 52 вольт 5 вольт для стаба проца нету не могу понять дякую

особоодорен

Новий учасник
7 0
bms jikong jk-pb2a16s20p v19 200/350a доброго подскажите как формируется с 52 вольт 5 вольт для стаба проца нету не могу понять дякую

Porter

Інженер-супервайзер
1,231 1,706
А що ви вже зробили, щоб це понять? Мо якісь думки маєте чи здогадки по цьому питанню?

особоодорен

Новий учасник
7 0
Добре, що ви не лікар... :(
Ну а чего новую ногу прикрутил и все 🤣
Допис оновлено:

Стоять перетворювачі 52 в 12, з 12 в 5вольт
Спасибо большое Я их не смог найти только один 1117 и все откуда он получает эти 5 вольт я не до копался хотя очень интересно
Допис оновлено:

Поэтому я особоодарен😁😁😁😁

особоодорен

Новий учасник
7 0
1000004006
Допис оновлено:

Есть предположение два транзюки больших отдельно стоящих синих идёт на ШИМ какой-то возможно s 2701 а с него на проц но это не точно
Допис оновлено:

Дчкую

mhor

Новий учасник
21 22
Три конденсатора(погано видно) в рядок 16вольтові, там живе перетворювач на 12в, і три таких самих тільки на 10в(розмазано) там формує 5в...але це не точно.

особоодорен

Новий учасник
7 0
Ну а чего новую ногу прикрутил и все 🤣
Допис оновлено:

Спасибо большое Я их не смог найти только один 1117 и все откуда он получает эти 5 вольт я не до копался хотя очень интересно
Допис оновлено:

Поэтому я особоодарен😁😁😁😁
Переглянути вкладення 7892
Допис оновлено:

Есть предположение два транзюки больших отдельно стоящих синих идёт на ШИМ какой-то возможно s 2701 а с него на проц но это не точно
Допис оновлено:

запустил не видит приложение и после включения появляется на выходе 52в после отключения остаётся только когда питание + отключил тогда пропадает минус на выходе дякую
Допис оновлено:

Доброго подскажите ремонтирую бмс запустил не видит приложение и после включения появляется на выходе 52в после отключения остаётся только когда питание + отключил тогда пропадает минус на выходе дякую

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock