• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Питання Bluetti Premium 200 V2, весь час ввімкнена, не вимикається, працюють кулера на максимум.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Проблема майже повністю описана в назві, станція коли зібрана, одразу вмикається, НЕ вимикається, хоча кнопка робоча. При цьому вращає кулера на максимум, і так продовжується поки не знімеш плату інвертора. Відключення + та - з АКБ не допомогають, схоже живлення кулерів йде з окремої напруги з розʼєма BMS. Є ідеї що це може бути? Чого не вимикається, чого постійно працюють кулера? А також, де взяти такі кулера?) Бо схоже попередники в спробах зняти плату, пообрубали собі пальці вентиляторами, і вентилятори теж пообрубались трохи.
Допис оновлено:

З включанням розібрався, з всім іншим ні)))

Вкладення

• IMG_0152.jpeg
    3.9 Mб · Перегляди: 35
  • IMG_0153.jpeg
    IMG_0153.jpeg
    1.4 Mб · Перегляди: 52
Останнє редагування:

LionK

Новий учасник
33 44
Проблема майже повністю описана в назві, станція коли зібрана, одразу вмикається, НЕ вимикається, хоча кнопка робоча. При цьому вращає кулера на максимум, і так продовжується поки не знімеш плату інвертора. Відключення + та - з АКБ не допомогають, схоже живлення кулерів йде з окремої напруги з розʼєма BMS. Є ідеї що це може бути? Чого не вимикається, чого постійно працюють кулера? А також, де взяти такі кулера?) Бо схоже попередники в спробах зняти плату, пообрубали собі пальці вентиляторами, і вентилятори теж пообрубались трохи.
Допис оновлено:

З включанням розібрався, з всім іншим ні)))
я нещодавно вивчав питання PWM вентиляторів. маслають на максимум, бо живлення є, а PWM сигнала керуючого немає.
з приводу підбору "правильного" вентилятора - на "тахо" піні (скоріш за все синій, але можливо і білий) треба перевірити сигнал. там або частота (пропорциональна швидкості обертів) або HIGH / LOW. І тоді вже підбирати з існуючого на ринку.

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Це схоже звичайний PWM як в ПК. Але біда поки навіть не в кулерах, а в тому що станція не вмикає жоден порт, по факту не вмикає. Кнопки світятся і помилок немає, але нічого не паше. І весь час дує кулерами, вже розібрався, і тепер шпарить не на максимум, але всеодно добряче. Дуже дивна несправність, вперше таке бачу, навіть не можу в голові логічно звʼязати що це могло пошкодитись, що така дивна поведінка

volodymyr23

Учасник Platinum
10 26
Така сама проблема. приїхав з розрядженим до 15В акумулятором. Підзарядив, стабільно показує 11% заряду. На платі інвертора деталі цілі, є підозра на роботу процесора на передній платі. Можливо попав під вплив РЕБ, хоча кажуть, що просто розрядився і більше не заряджається. В додатку вдалося приєднатися через блютуз, вмикає режими, кнопки підсвічуються, хоча напруга не з'являється, з додатку кнопка вимикнення пише все добре, однак ніяких дій не відбувається. Вимикається при вимкненні роз'єма БМС

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Ото шиза, я не розібрався, інші майстри в нашому сервісі теж, клієнт як я поняв відправив в інший. Так що нашу теж десь хтось з форума мабуть буде зустрічати

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Знову 2 таких самих зайшли. Бред.

Вкладення

• IMG_1165.jpeg
    IMG_1165.jpeg
    271.6 Кб · Перегляди: 43

Rolles

Новий учасник
12 26
Вітаю!
Точно така ж станція в ремонті, з аналогічними симптомами та проблемою:
- Не вмикає жоден порт, на екрані завжди 11% та еко режим, кулери крутять на всю при ввімкненні.
Підключився приложухою, ось така купа протекшинів. І версія DSP - v0
Куди копати - не зрозуміло.

Вкладення

• photo_2_2026-04-06_15-37-09.jpg
    photo_2_2026-04-06_15-37-09.jpg
    47.4 Кб · Перегляди: 37
  • photo_1_2026-04-06_15-37-09.jpg
    photo_1_2026-04-06_15-37-09.jpg
    14.1 Кб · Перегляди: 37

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Я так поняв, що прошивати морду або міняти.

RPetrovich

Учасник
86 84
Прийшла така станція, проц Artery на морді в короткому, шо порадите, чи є прошивка, чи може офіціалам відправити якшо вони існують)
Батарея розряжена до 1в на комірку, підзарядив до 3в на пряму, спробував зарядити чере BMS, заряд не пішов, проц bms не заживлений, це нормально чи ні не знаю, більшість бмс робить автономно, а тут її ковиряли попередники, може бути проблема і по bms
Подивився на BMS, схоже 12в для її живлення йде з зовні, знайшгв пробитий транзистор Q1 який подає B+ на морду, якшо станція не вимикаєтся, може бути в ньому проблема.

Останнє редагування:

RPetrovich

Учасник
86 84
Нажаль у хлопців другої такої нема шоб зняти прошивку, спробую звернутись до офіціалів IT Planet

Rolles

Новий учасник
12 26
Доброго дня! Питання з прошивкою актуальне. Чи не з'явиласть у когось прошивка на цю станцію?

kewl

Новий учасник
1 0
Доброго дня. Також в пошуках прошивки, але у Bluetti з цим все не так відкрито, як у інших.
По Bluetooth через додаток оновити нічого не пропонує :rolleyes:

RPetrovich

Учасник
86 84
Ніби можна в суппорт написати і для вас підкинуть оновлення.
Я вииішив проблему з горілою мордою через офіціалів ІТ Planet, військові відправили ім станцію з листом . Сервіс відремонтував заміною плати, доволі швидко і ніби безкоштовно.

Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock