• ССО

Ставай частиною тіні ССО. Долучайся до спільноти хоробрих. Ставай голосом Фонду, щоб підтримувати воїнів ССО. Йди поряд і підтримуй тих, хто йде першим та непомітно.

Bluetti EB3A-ремонт.

Sasha046

Новий учасник
19 6
Звертаюся до знавців цієї станції, в ній стоїть LED1 світлодіод. Він стоїть у послідовному ланцюзі з резисторами R 107,108,109,170,171,172, який стоїть між силовими шинами + і - . Яке призначення цього світлодіода та резисторного ланцюжка?IMG 3381

santv18

Учасник Platinum
316 499
А Ви як думаєте? Яке може бути призначення світлодіода? Звісно індикація наявності напруги на високовольтній DC шині.

Sasha046

Новий учасник
19 6
А для чого стільки резисторів, вони в звʼязку з управлінням ?

santv18

Учасник Platinum
316 499
Думаю просто баластні резистори для світлодіода. Не досліджував. Яка несправність у Вашої станції?

Sasha046

Новий учасник
19 6
Дякую за відповідь!
В станції згоріли транзистори DC , міст та резистори, після того як заменил включився! Але при включенні AC пішов дим с великого дросель. Я його перемотав , викинув кілька витків!
Після цього при AC уходить в OVERLOAD!
Допоможуть що це???

alexey244

Інженер-супервайзер
1,002 1,077
Тож нашо ті кілька витків викинули)))
Перевірте синій конденсатор біля дросселя, він має бути 2.2 мкФ

Sasha046

Новий учасник
19 6
Провід підгорів, було межвіткове!
Допис оновлено:

Дякую, синій показує 0,1 мкф!
Допис оновлено:

Дякую! Все працює!!!

Останнє редагування:
Угорі
AdBlock виявлено

Ми розуміємо, реклама дратує!

Звичайно, програмне забезпечення для блокування реклами чудово справляється з блокуванням реклами, але воно також блокує корисні функції нашого форуму. Для найкращої роботи форуму вимкніть AdBlocker.

Я вимкнув AdBlock